Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ofiara losu djjksjsgj

pomozci mi !!!!!!

Polecane posty

jestem niesmiała , zakompleksiona , nie mam znajomych , nawet krepuje sie na zakupach w sklepie , zle sie czuje we własnej skórze nie mowiąc o szkole , jestem cicha . Ale w głębi duszy mam duzy temperament i nie jestem w stanie go pokazac , wszyscy myslą ze jestem taka niesmiała , cicha . Najpierw to chciałabym zmienic wygląd , schudnąc 10 kg , poczuc sie pewnie .

Gość eizabeth
jestem niesmiała , zakompleksiona , nie mam znajomych , nawet krepuje sie na zakupach w sklepie , zle sie czuje we własnej skórze nie mowiąc o szkole , jestem cicha . Ale w głębi duszy mam duzy temperament i nie jestem w stanie go pokazac --pokazesz to jak spotkasz odp osobe :) bo wtedy z nas wychdoz to co siedzi:):):) , wszyscy myslą ze jestem taka niesmiała , cicha . Najpierw to chciałabym zmienic wygląd , schudnąc 10 kg , poczuc sie pewnie . te 10 kg to pestka, jak sptkasz ja to schudniesz raz dwa:)

jeszcze 3tyg temu miałam chłopaka ale nie mogłam z nim byc normalnie czułam sie zle przy nim bo jak sama sie nie zaakceptuje to inni mnie tez nie zaakceptują , boze jak ja sie mecze .... a mam niecałe 18 lat musze cos zrobic ze swoim zyciem bo bedzie zle