Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRZEBA COS ZROBIĆ

Robimy orgię????????

Polecane posty

Gość TRZEBA COS ZROBIĆ

ŻEBY FORUM EROTYCZNE ZAMIERAŁO NOCĄ?? Przecież to katastrofa:P Włazić ludzie i zapodawać tematy:)

no dobra, a teraz powiedzcie kto zalozyl ten topik ;)

Gość cycna baba
już

Gość cycna baba
mnie przeszkadza ..miesien cycny....:(

Gość cycna baba
no i jak? jak wygladam?

zgadzam sie, panie maja pierwszenstwo ;)

Gość pokazuje cycka jednego
( ) ( ) ( ) o

Gość to ja mam ladniejsze P
to ja mam ladniejsze ( o Y o)

Gość cholera jakis zwis somalijski
mi wyszedl.

to zalezy co potrafisz z tą głową zrobić:) ale jak znasz się na rzeczy to mi nie pzreszkadza;) żeby cię zachęcić to zaczynam jęczeć.. oohhhhhhhhhh aahhhhhhhhhhhhhhh takkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!

no to moze cos rzuce skoro jeszcze tu jestem _________####___#### _ ______################_________ ____ _####################_______ ____### ######_#_##########______ _######_#_ #_#_#_#_#_#_#######___ __#######____ __#_#_###########__ _____###_____#__ ___########_____ ______#_____#____## ######____ _____#_____#_____####____ ____ ____#______#___#_#___________ ____#_____#_____##___________ ___ _#_________#_##___________ _____#___ ___#_#_#____________ ______#__#_#_#_ #___________ _______ #_#_#_#___________

Gość iidsgsd
_____________________ l l ,-,__, l { / ,__\ l { `}'- -/ l {`}'\ _, l U__| T__, l / \ \ l/ /\ o } o} \ / / \`~' `T } } { { } l/ / \ \ j .] / l\ \/ }/ l \{ \ /} l { Y l l 1 \l l \ \ l 1, \ l l\ \ l l } } l______1/ /_________ { / / /| / / ~-_, (, \-~`'~ \ \_, `'~ ._________________

rozchylam jeszcze mocniej uda, żeby język wkręcił się najgłębiej jak tlyko można.. mocno chwytam głowę i pokazuję jak najbardziej lubię.. to szczypanie twardych sutków... sprawia że balansuję juz na granicy...

jest mi niesamowicie dobrze, ale nie chcę jeszcze tak kończyć.. odwróć mnie na brzuch, złap za włosy i przysuń blisko siebie a potem wejdź tak, żebym poczuła ból połączony z boską przyjemnością... skoro ja narzucam tempo to chyba mam prawo wymagać prawda kotku?? ;)

czuję Twój oddech na plecach, silne dłonie mocno ściskające biodra i twardą męskośc ocierającą się o posladki... odchylam lekko głowę patrzę Ci w oczy i namiętnie całuję w usta... jednocześnie pupcią staram sie nasunąć na demona..

czuję go w środku.. wszystko we mnie płonie.. oddech staje się coraz szybszy.. biore Twoją rękę i wkładam do ust palce.. wypełniaj mnie całą.. każdy zakamarek!! chcę czuć Cię wszędzie!!!

uwielbiam czuć rekę na piersiach, drugą wplątaną we włosy i ogromnego demona w sobie... muszę podeprzeć się mocnije bo zatracam juz poczucie równowagi.. czuje jak zbliża się największa rozkosz.. i jeszcze to podneicające gryzienie w kark.. jesteś fantastyczny kotku!!!