Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wazne kim jestem

moja przyjaciolka mnie nasladuje

Polecane posty

Gość nie wazne kim jestem

Mam problem z Przyjaciółka!! Sprawa wygląda w ten sposob ze ona stara sie do mnie upodobnic!! nie jest to moze zauwazalne dla osob 3 ale ja to widze i czasami bardzo mnie to irytuje!! zmienia fryzure na taka jak ja mam, wczesniej twierdzac ze nigdy by z grzywka nie chodzila!! niby przypadkowo kupuje ten sam ciuch co ja widzac go wczesniej u mnie a potem twierdzac ze nie wiedziala tego u mnie!! jej wypowiedzi slowa - sa tak jakby cytowaniem mnie!! czasami mam nawet wrazenie ze zazdrosci mi mojego chlopaka i sama natabene mowi ze chcialaby kiedys tez takiego spotkac i byc taka szczesliwa jak ja!! wiem moze przesadzam teraz ale dla mnie to wszytko jest takie dziwne - zawsze msyslalam ze ona ma swoje zdanie gust i te sprawy a teraz nagle zachowuje sie tak jak ja!! tez tak macie?? co mam zrobic porozmawiac z nia ale co jej powiedziec , nie chce zeby sie obrazila albo stwierdzila ze to ja zachowuje sie jak jakas paniusia!!

Gość ___ona
moim zdaniem powinnaś to jakos przetrzymac, bo chyba nie chcesz usłyszec zaprzeczeń, bedzie drętwo - nikt nie lubi byc posadzonym o plagiat dla ciebie to komplement tak naprawde:)

ja bym zaczela kupowac takie ciuchy jakie rzadko w sklepach mozna spotkac, jakies oryginalne...wtedy jej bedzie trudniej ciebie nasladowac....

albo coś na co Ciebie stać a ją nie... co prawda to nie jest duży problem.. ja kiedyś mieszkałam z bardziej szurniętą....chciała wyglądać tak jak ja i pożyczała ciuchy ode mnie na które by ją nie było stać niższa i grubsza ode mnie do tego szalała z zawiści chorej jak nie mogła się w coś zmieścić...czasami się trzeba nad znajomościami zastanowić naprawdę no chyba ,że jeszcze nie jest tak źle

O k...a!Wiem coo czujesz i jak strasznie takie cos wkurza,bo sama mam takie(i to dwie!!!)\"przyjaciółki\"-1panna zgapia caly mój wyglad,mimo,że jej to nie pasuje co mi-np. ubiera szpilki,w których nie umie chodzić,lub maluje sie tak jak ja-choc ona ma inna karnacje i za ch..jej to nie pasuje.,2laska-zgapia mój styl bycie-powiedzonka,hasła,typ mówienia,albo robi to co ja bym chciała a chwilowo nie moe-np.mówie,ze jedtem zaiteresowana jakimś filmem-a on na drugi dzień idzie sama i potem mi o nim opowiada-choc to ja go \"odkryłam\".jak ja zaczełam chodzić na basen-ona też,na solarium-ona też,ja przestałam chodzić na dyskoteki do x-on też......WARIATKI P.....NE~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO co z nimi zrobic/???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość gość
Współczuję, bo niestety sama wiem jak to jest mieć taką przyjaciółkę tylko, że ona kopiuje całą naszą grupę ( jest nas więcej no przyjaciółek). Takie dziewczyny są po prostu nie dowartościowane i próbują podbudować na tym swoją samoocenę. Pominę fakt, że nie każdemu pasuje ta sama fryzura czy jej kolor o ubraniach i ich fasonach już nie wspominając.

Gość gość
to nie jest przyjaciółka lecz wampir energetyczny, takie to aż kipią z zawiści i nie miejcie wątpliwości, wasze przyjaciółeczki czekają na dogodny moment aby was zastąpić! ograniczone tępe idiotki bez własnych pomysłów!

Gość gość
miałam to samo i okazało się później, ze ta dziewucha ma schizofrenie

Gość gość
tak wyglada zenska przyjazn