Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetttka

Bardzo bym chciala przytyc

Polecane posty

Gość brunetttka

Czesc dziewczynki. Mam problem jestem szczupla bardzo bym chciala przytyc, jem bardzo duzo , a mimi to nie tyje. Niedlugo pojde sobie zrobic badania na tarczyce TSH. Nie wiem juz co robic . Chcialabym miec grubsze nogi , rece i pupe. Reszta jest okej . Mam duzy biust jestem z niego zadowolona . zebra tez mi nie wystaja kosci na biodrach tez nie widac.Kurcze jem juz takie tuczace zeczy i nic :( dodam ze mam niecale 19 lat, mam 165 wzrostu i waze 46 kg.

Gość ffffifa
jak masz tyle lat to powinnas wiedziec ze ''zeczy'' - tak sie pisze -rzeczy, skoro od posilkow nie tyjesz to moze cwiczenia i nabierzesz troche mięsni, jedni za chudzi inni za grubi trudno kazemu dogodzic

Gość chętnie Ci odstąpię z 5 kg
;) zwłaszcza z pupy i z nóg:D

Tez chcialam przytyc, troche mi sie udalo, waze 52 przy wzroscie 168, i chce jeszcze przytyc z 2 kg.Ja jadlam duzo ziemniakow.Ale nie jadlam fast foodow, nie chcialam sie tym g... otruc.Powodzenia!.:)

Gość biała orchidea
Ja takze chce przytyc. waze 45 kg przy wzroscie 164 cm. Co jecie by przytc i jak jecie?

Gość Dorris
Ja też chcę przytyć ok 5 kg. Mam 164 cm. wzrostu i ważę 49 kg.Jem wszystko co tuczy,objadam się slodyczami i nic,waga stoi w miejscu.