Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a nie bylo czasem tak

matka wyzywa mnie od najgorszych

Polecane posty

co zrobic w tej sytuacji? lada dzień się wyprowadzę - nastąpiloby to wczesniej, ale moja mama zrobila wszystko aby mine uziemnić...i przeciagneła mój pobyt w domu o rok. To chore. Padła mi firma i mam matkę wariatkę.

Gość eizabeth
potraktuj to jako doswiadczenie:) potem jak taka rozwodka powie ci a co ty dziecko wiesz o zyciu, to jej powiesz:) hi hi

jaka rozwódka? :o doświadczenie dalo mi tak w d..., ze musze wychodzic z długów - z rodzina to sie dobrze wychodzi, na zdjęciu i to od pasa w górę bo nizej wszyscy się kopią

Gość widac masz toksyczną mamę

Gość eizabeth
mnie tez dalo w d..:) i co? jestem w takim momencie zycia, ze mam usmiehc na twarzy:) dało mi jak np ty mialas 18-22 i full kase i siwat u stop, a moze to jets tak mialas za dobrze, nie dawals nic, bylas egoistka no i twoj czas szczescia sie skonczyl:) ja cierpialam od 18-25 i w gore, bo co rok to gorzej:( to terwaz ja jestem szczesliwa:) a ty mowisz czemu ona szczesliwa ja powinnam, a msz dobre serce/ watpie, po tym co wyprawialas:) a z rodzina, no coz znam osoby co np mowia wiesz nie moge byc u tej rodizny musze spac u ciebie i miekszac, ale zaraz zaraz nikt nie rozmawial z ta rodizna a histrie o zlej rodiznce mogla troche przerysowac byle miec tylko argument by mieszkac z nim, a tym samym byc blizje niego, miec go na oku i inne profity jak babka wymysla histroie to tej bym nie wierzyla

eizabeth---> Tobie się topiki pomylily :o moze mialam za dobrze, ale co z tego wynika? odpowiadasz chaotycznie i nie na temat

Gość eizabeth
na temat bo co to za pretensje, mnie zycie w du.. dalo odpowiedz kazdemu dalo, nie ma czlowieka bez cierpienia

eizabeth-->co się stało u Ciebie? ja nie pisze wszystkiego, z resztą się już pogodziłam, nauczylam sie milczeć...z tym jednym nie umiem się pogodzić

Gość ehhhhhh
wtrącę się..elizabeth Ty mimo najszczerszych chęci nie piszesz jednak na temat...

Gość *dooot*
Co zrobić w tej sytuacji - nic nie rozbić. Zagryźć zęby i czekać na przeprowadzke , jesli lada dzień dasz rade. Po co jeszcze bardziej sobie komplikować. Własne mieszkanie ( albo i nie ) byle nie z taka rodzinką i juz będzie lepiej . Firma upadła ? I co z tego . Gorsze rzeczy sie zdarzają .

eizabeth-->Tobie tez dzienx, nieglupie slowa "potraktuj to jako doswiadczenie"..heh..co innego pozostaje>

Gość *dooot*
Prosze :) Ja naprawde tak mysle , nie na wszystko mamy wpływ , nie ma cudu. A dziwaczne zachowanie matki ? Jak bedziesz poza domem łatwiej nabrać dystansu , a poza tym ma sie mniej czasu i wiecej problemów , ale innego gatunku . Czasami wbrew pozorom wtedy jest duuuzo łatwiej .

nio...masz rację..poza tym bycuie miedzy ludzmi kompensuje czasem to, ze zasuwam jak maly samochodzik..moja firma padla, personalnie a nie to, w ktorej pracowalam..wsio na raz :o

Gość *dooot*
Znaczy sie prawem serii - kop wielostronny . Kop wielostronny jak sama definicja wskazuje , czasem dobrze robi , jakas taka mobilizacja w człowieka wstepuje ;) I ma sie tak dość ,ze wreszcie podejmuje się tego co leżało odłogiem . Wiesz w ogólnym rozrachunku to może Ci na dobre wyjdzie . Tylko wywal te zdjęcia - do pasa - :o . ;)

heh..no walsnie zdjęć to ja nie mam, bo wszyscy się zarli zamiast chociaz sie do zdjęć ustawić..;) kop wielostronny w krótkim czasie.. mam tak co 7lat ;)

Gość *dooot*
A w tym wszystkim mam suuuper nowinę !! Nastepny wielostronny UWAGA UWAGA ! Za 7 lat ! :D Masz masę czasu . Ty dasz rade chocby nie wiem co - jesli w tym wszystkim jeszcze poczucie humoru Cie nie opusciło , to nie może być inaczej :)

;) :)