Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka_20

faceci to !!!!

Polecane posty

Gość Migotka_20

mam juz dosc, kocham calym sercem, staram sie jak tylko moge, chce byc dla niego najlepsza, najukochansza, zeby wiedzial, ze zawsze moze na mnie liczyc, ze ma we mnie takze przyjaciela...Czesto dochodzi do spiec, roznica charakterow, a do tego kazde z nas jest uparte i jak postawi na swoim to trudno o jakikolwiek kompromis...Tylko dlaczego to ja zawsze mam wyciagac reke do zgody?! Dlaczego mam pewnosc, ze gdybym ja nie zadzwonila, on by tego z pewnoscia nie zrobil?! Czasami czuje sie juz jak idiotka z tym przymilaniem sie...:(

Gość eizabeth
widocznie trafial na takie, co on byl dobry a one zle, nie dawly nic, tylko braly, teraz az nie moze uwirzyc ze milosc to wspolne branie i dawanie:)

Gość Migotka_20
ech....przede mna mial tylko jedna dziewczyne tak na powaznie... ostatnio mysle sobie,ze chyba przestaje mu zalezec i...ech to przykre :( jestesmy swiezo upieczonymi maturzystami, mielismy tak malo czasu dla siebie, a on woli teraz spedzac czas na imprezach z klasa i kolegami :(

Gość eizabeth
no ale zwiazke to czas dla ukochanych i innych:) a w malzesntwie jak bedzie? no wlasnie:) jesli spotykaliscie sie, i on spotyka sie ze znajomymi okey:) rownowaga:)

Gość toż to spraszne O
:classic_cool:

Gość Migotka_20
no tak ja wszystko moge zrozumiec, nigdy nie ograniczalam mu wolnosci... tylko ostatnio stal sie niemily i arogancki, tak jakby mu bylo wszystko jedno czy jestem czy mnie nie ma

Gość eizabeth
a ja mysle, ze niemly hmm a moze zazdrosny?:) moze mysli, ze ty kazdemu takie slodkosic co jemu slesz?:) powiedz g prawda:) tylko Tobie:)

Gość Migotka_20
jestesmy razem juz rok, znamy sie troche i o zazdrosc tu nie chodzi, tu chodzi o to ze jedna strona kocha bardziej niz druga, bo tej drugiej ostatnio troszke nie zalezy

Gość eizabeth
no to czas, potrzebny czas:) i bycie ze soba, inaczje nie mozna