Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasiek

Ranking najlepszych balsamów brązujących.

Polecane posty

Wpisujcie, które waszym zdaniem sa najlepsze?

podnosze temacik.... bo tez szukam jakiegos dobrwgo balsamu... ktory by dał naturalny kolor a nie chiczykowaty, zeby nie pozostawial smug, aby równo miernie schodzil i jeszcze zeby byl w ramach racjonalnej cnie :) istnieje takli :) jedynie co wiem ze balasam soraya zostawia plamy zwlaszcza na bialych nogach :( a co saoopalczy to czytalam lecz sama nie doswiadczylam ze DELIA jest dosc dobra.... chyba wyprobuje :) a co wy polecicie

Gość niebieskoookaa22
ja wypowiem się na temat kremu brązującego do buzi: Soraya krem brązująco-pielęgnacyjny daje b.szybko efekt, ale troszkę za ciemny źle rozpowadziłam na czole to miałam takie zakola jasne:P i nie można isę nim smaorwac codziennie, bo wygląda nienaturalnie mam ochotę kupic Garniera muśnięcie słoncem, słyszałam, ze daje efekt bardziej naturalny:)

Gość garnier................
u mnie zostały smugi po nim, smierdzi i skora jaksa zółta w odcieniu

Gość scscscscscs
aja spoto kupilam wczoraj duzo o nim czytalam tu na forum wszywscy pisza ze smierdzi mi nic nie smierdzialo:)

Gość mikutka
Twarz: Ziaja Sopot (chyba 8 opakowanie) maiałm Bielendy na mnie nie działa Ciało: Johnson&Johnson Holiday Skin (osobiscie mam do skóry normalnej i ciemnej) (po smaroaniu trzeba odczekać bo czasem robia się smugi ale to chyba noramlne każdy balsam ma dodoany samoopalacz) :) :) :) :) :)

Gość niebieskoookaa22
no to albo sopot albo j&j hmm p.s. krem używany ale zamknięty w pudełeczku przez 9m-cy nie powinnam używac do buzi, no nie?niby konststencja ok, ale trochę się boję...

mowisz 9 miesiecy no nie wie nie wiem to moze byc rezykowne :) Ale ryzyk fizyk moze lepiej sprobuj najpier na jakiejs innj czesci ciala z delikatna skorka i zobaczysz czy nie bedzie jakiejsc wysypli lub tez czy plamy sie n porobia.... a ja chyba sobbie jutro kupie j&j :) albo ewentualnie jak znajde to delie w sprayu :)

Gość niebieskoookaa22
na nadgarstku chyba wypróbuje;) czytałam, ze ten sopot pozostawia tłustawy film... ale to napewno jest indywidualne odczucie zalezne od cery... ja mam mieszaną i ja bym kupiła j&j ale muszę skończyc tą sorayę... no chyba, ze ją zast. do całego ciała:P:D to będzie szybciej

Gość natalia33
Loreal dobry ale drogi.

Gość gość
kiedyś Kolastyna była super, z masłem kakaowym i drobinkami, no ale potem zmienili skład.... dobry był też Eveline, używałam go do twarzy, ale znowu zmienili skład i odcień jest jakby bardziej żółtawy niż przedtem

Gość gość
Najlepszy jest Lirene kawowy, nie ma sobie równych. Ładny kolor, dwa odcienie, zero smug, a dodatkowo nawilża skórę.