Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirkat

ja sama w domku a moj chlopak na piwku z przyjaciolka

Polecane posty

Gość przyjaciołka przyjaciele
witajcie.... mam takich dwoch kolego-przyjacioł , jeden( x) taki co to madry na necie laski zarywa , drug i( y )bardziej skryty szukał wielkiej miłosci. zawsze gadalismy o wszytki znamy sie dosc długo, wiem o nich wiele oni o mnie tez , zawsze jesli chodziło o jakies damskie sprawy to sie mnie pytali nawet o najgłupsze i najbardziej wstydliwe rzeczy:) Y mial dziewczyne , chyba za młoda oczekiwał cos wiecej ona tylko rozrywka wiec sie rozstali. my w trojkie gadamy codziennie (razem studiujemy) spedzamy duzo razem czasu, gg szkoła , sms telefony. jak były imprezy spalismy zesoba , niebyło z tym problemow. jak rodzenstwo jak przyjaciele nigdy do niczego nie dochodziło. Teraz oboje od niedawna maja laski , i jakos tak mniej tych smsow dostaje i nie sa na kazde moje zyczenie , niemoge juz pisac takich zartobliwych smsow " niezdradzac mnie" itp i wiecie co to jest STRESZNE:) i chyba jestem zazdrosna. na domiar tego miedzy mna a X zasze cos wisiało w powietrzu i chyba nadal wisi , ale nie gadamy o tym , jak jestemy (bywalismy) pijani to zawsze jakies przutulanki aluzje, a tera zmnie to wkorwia ze ma laske! i tak jak pisałas czasem mysle ze mam wieksze do nich prawo bo ich dłuzej znam. jak bym chciała to jestem w 80% pewna ze rozbiłabym zwizek X z swoja laska. cały czas go "miałam" a jednoczesnie nie chciała a teraz jak sie z kims zwiazał mnie to .... to chyba zazdrosc juz jest:) jego laska ma teoretycznie 100% gwarancji ze nic miedzy nami nie bedzie bo przeciez niebylismy nigdy para i wogole niegadalismy na głos o tym co sie dzieje , ale jaki bym tylko chciała ...( to ja nigdy niechciałam sie z nim całowac bo sie bałam ze to moze pospuc nasza przyjazn , a okazji było..ohohoh niezliczona ilosc , zawsze sie na skromnym buziaku skonczyło) mirkat.... rada dla ciebie : on pewnie cie kocha i w to wierzysz mu , ja tez , ale jak jego przyjaciołka kocha go to moze być mieszanina. baby juz takie sa - wredne swinie , ona mu niebedzie zakazywac niczego , wkorzac sie pokazywac zazdrosc , a ty tak , dlatego bedzie sie wolał z nia spotkac bo bedzie miał chwile wolnosci , spokoju itp. powiedz mu ze niewierzysz w takie przyjaznie dasmo-mieskie , zawsze jakas strona cos poczuje. pozwol mu sie jednoczesnie spotykac i choc z niim na te spotkania i udawaj ze sie wspaniele bawisz i ze lubisz dana kolezanke. wierz mi ta kolezanka bedzie wkorwiona i umierała z zazdrosci ( 100000%) a ty po takim spotkaniu pojdziesz szczesliwa do domu z swoim chłopakiem :) pozdrawiam pisałam to ja co jestem w podobnej sytuacji do twojej , ale po drugie stronie.... i wierz mi ze ja bym sie wkorzała jak by laska mojego przyjaciela taka obojetna by była i niec sie zemnnie nie robiła......

pamietaj tylko..ze ejzeli ona by stala sie ejgo dziewczyna....i on zaczal sie spotykac z inna koelzaka to ona etz bylaby zazdrosna.....

Gość uppppppppppppppppppppp

Gość zazdrosna ...
ja nie pozwoliłabym mojemu facetowi sam na sam z kolezanka na piwko pojsc- chyba chuj by mnie strzelił jak by mi takie cos oznajmił. Widze ze jestes bardzo tolerancyjna, ja jesli chodzi o takie sytuacje to nie....