Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GabryŚ =

jaki jest Twój ideał???

Polecane posty

Gość GabryŚ =

jestem ciekawa jakie są wasze ideały tych takich "wymarzonych mezczyzn..." ........... czy wogole cos takiego dla nas istnieje?????? pozderko:***

Gość pechowa_szcześciara
Brunet, wysoki około 185 cm , szczuplutki , postawny, o pieknych oczach, zaradny, wierny, słowny , uczuciowy, romantyczny, nie wulgarny, mądry ....Ach gdzie takiego znalezc ?

Gość andziaaaa
ja wole zeby mial np .178 cm i byl przypakowany niz 185 cm i chudego , nie lubie jak facet wyglada tak jakby go mial wiatr polamac

Gość pechowa_szcześciara
Ja nie mowie o chudym, zeby kosci na nim sterczały ale zeby był szczuply i zebym czuła sie przy nim malutka :) czyli 185 wystarczy

Gość GabryŚ =
do PECHOWA SZCZESCIARA - dobre pytanie :D:D:D ja nie znam odpowiedzi moze w bajce??

Gość Moniśta
wysoki misiu z poczuciem huoru

Najwazniejsze to zeby kochal zwierzeta :) Zeby Mu nie przeszkadzal moj pies, najlepiej zeby tez mial :) Zeby nie byl specjalnie porzadny, no a jak juz lubilby sprzatac to nawet dobrze, byleby Mu nie przeszkadzalo, ze ja balaganie ;) Zeby mnie nie ciagnal do kina na romantyczne komedie i melodramaty ;) Zeby byl wyrozumialy i umial zrozumiec rozne moje schizy... zeby mu nie przeszkadzalo, ze nie umiem tanczyc :( Niestety - ale palenie odpada :O A wspanialym gratisem od losu byloby gdyby umial grac na gitarze i spiewac (znaczy nie musi bardzo dobrze umiec, bo ja w ogole nie mam sluchu i nie zalapie falszu :P ) i plywac, bo bardzo chcialabym sie nauczyc plywac delfinkiem :)

Gość GabryŚ =
dobra UWAGA!!! moj ideał :D:D:D wiec musi mieć irokeza wazyc 90 kg wzrost 190 ubierac sie jak kobieta ogolem to wiecie czuly spontaniczny glupkowato usmiechniety :):):) i jak wam sie widzi;d;d;? z takim to by byla jazda:P nie?

Gość chyba najważniejsze
zapomniałaś o ssaniu

Gość pechowa_szcześciara
Ja chce bruneta mojego z tymi oczamiiiiiiiiiiiiiiiii i 185 cm :(((

Gość GabryŚ =
ok zapomnaialm:P:P:P sopry racja jak moglam?!?!?! ok ssanie przedewszytkim:D:D jak znajde takiego to go sklonuje i podziele sie z wami:D:D:D

Krwawa Orlica, mam podobny ideał z tym, ze wole zeby moj palił bo ja tez pale i nie lubie jak facet zabrania mi palic. I tez nie lubie zbyt porzadnych hehehehe ;)

Gość my i 4 dniowe cos
Ma 187 cm, 82 kg, włosy ciemny blond, oczy niebieskie,cudowne usta, wielkie serce:) KCBM:*

rachatłukum---> 🖐️ masz jak w banku :D Z tym, ze marne szanse chyba na to sa :P magdaaaaaaaaaaaaaa---> A ja nie pale, wiec jasna sprawa, ze Tobie odpowiada cos innego ;)

Gość GabryŚ =
a co powiewiecie na temat RUDYCH ??? czy ktorejs sie keidys jakis podobal albo podoba:):))??? ps. mi tak :D:D:D

Gość to ci nic nie da
Faceci wolą blondynki lub szatynki ,a kobiety brunetów .Ciekawe

yyy..niekoniecznie:) ale jak jest fajny to moze byc i z motorynka, pozniej wspolnie kupimy cos lepszego:)

fidodido---> Masz u mnie przechlapane za ta LOITUME!!! Malo bylo czlowiekowi nalogow to jeszcze to :O Mam juz dosc dziewczynki z porem!! 😡 :P

Gość GabryŚ =
to nic ci nie da=>>>>>>>>>> nie zgadzam sie:D:D:D ja tam lubie szatynow:) a wiecie dlaczwego bo w czarodziejkach z ksiezyca byl taki ladny szatyn i do tej pory mi to zostalo nie am jak 16latka z poczuciem 7latki

orlica trzeba miec nadzieje :D gabrys mi sie taki jeden rudy podoba , ale zwykle rudzi sa jacys tacy niewyrazni , strasznie bladzi i szczupli , za to ten no cud miód i orzeszki :D fajna klata , meska buźka ... mrau :D no i najważniejsze ma mózg i go używa :P

Gość Ja lubie...
misiaczek [włochaty ] wysoki 190 .........marzenie....mniam.....

Gość nothingspecial
drogie panie...nie zapominajmy ze ideal powinien miec glos Uniata i przede wszystkim gitare Hendrix'a ...

Gość GabryŚ =
rachatłukum =>>>>>>>>>>>> no mi tez sie podoba taki jeden..... yhh jakbys widziala jego usta to bys padla!! i wlosmi mu tak slicznie opadaja bo ma taka czuprynke slodka:D:D:D bo tak to przewanie rudzi nie sa ladni:P takie szkapy ani to uroku nie ma ani nic:P ale on jest boski!!!!!!!! to fajnei nie ejstem sama:D:D:

Gość GabryŚ =
nothingspecial == >>>>> zgadzam sie:D:D:D co do gitary:):):) bo takiej nie ma nikt:P a glos to wiesz sa rozne gusta :):):) pozdro:*** TMT =>>> a wioesz z jakiego to jest powodu???