Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milla_21

oriflame

Polecane posty

Kupilam dzisiaj na allegro odzywke kokosową do wlosow suchych i matowych z oriflame, przyznam ze skusila mnie cena:) mialyscie ja moze? jakie wrazenia?

Gość Maciejka 13
do.d

Gość do tej wyżej
weź się lecz może od razu poślij ja do więzienia:P

Gość nie wiem czy wiesz ale
to nie jest mój wymysł, wystarczy czytać, co się podpisuje. a później tego UCZCIWIE przestrzegać, ale widzę, że dla większości to jest jakieś obce słowo. jak ktoś jest uczciwy, to od razu ma się leczyć - mam się śmiać czy płakać?????? tak samo lekko podchodzą do kupowania kradzionych kosmetyków na allegro, nie wiedzą, czy nie chcą wiedzieć, że paserstwo też jest w Polsce karalne?

No przykro mi bardzo ale skad ja mam wiedziec skad pochodzi ten kosmetyk? Moze (a najprawdopodobniej) sprzedajaca kupila go dla siebie a ze jej nie spasowal to miala wyrzucic do kosza? Nic z tego nie kumam:(

Nie wiem jak to wygląda od strony prawnej, ale nigdy bym nie kupiła kosmetyku na alegro.Szkoda fatygi.Bez przesady . Wogóle nie mam do niego zaufania szczególnie jeśli chodzi o rzeczy firmowe. Mam fajną podróbkę gogli Armaniego widzę, że masa jest ich na alegro do tego o wiele droższe, jak ktoś się nie zna to się nabierze.Sorry , że tak z innej beczki.

Ale czasami mozna cos kupic po naprawde okazyjnej cenie, nie do konca rozumiem wasze zarzuty, przeciez lepiej kupic cos uzywanego za 1/3 ceny chociazby po to zeby przetestowac a jak podpasuje to zamawiac normalnie z katalogu!

Ale czasami mozna cos kupic po naprawde okazyjnej cenie, nie do konca rozumiem wasze zarzuty, przeciez lepiej kupic cos uzywanego za 1/3 ceny chociazby po to zeby przetestowac a jak podpasuje to zamawiac normalnie z katalogu!

Gość do tej wyżej
dobrze, że firma Oriflame jest taka uczciwa:P ile razy robili promocję na coś, a potem okazywało się, że na przykład kosmetyczek nie będzie, bo nie spełniają standardów firmy tylko co to obchodzi moich klientów? zrobili zamówienie na wymagane 99zł to żądają... ech... szkoda gadać tylko śmiać mi sie chce z tych obrońców tej śmiesznej firmy, która na dodatek produkuje kosmetyki miernej jakości, może kilka jest perełek reszta to buble i taka jest prawda, a wiem co mówię, bo mnóstwo z nich wypróbowałam

Gość Maciejka 13
Cudze chwalicie swego nie znacie. www.atw.warszawa.pl

Niestyty, to \"skąd mam wiedzieć skąd pochodzi kosmetyk\" Was nie tłumaczy. jest takie dość powszechne przestępstwo paserstwo nieumyślne i ciężko się z niego wykręcić, ajk się kupuje kosmetyk wiedząc, że jego cena normalnie( tu w katalogu) jest wyższa, nawet w promocji.

Gość ej Nescafe
wrzuć na luz i pomyśl kto naprawdę w tym kraju jest złodziejem

Gość no mamy cię pyskata Maciejko
To Ty spamujesz tutaj z tym swoim ATW. Naciągaczka i oszustka z Ciebie.

Gość ggffkuiygf
up up

Gość do nie wiem czy wiesz ale
No to ja ci też coś powiem. Domyślam sie że jesteś związana z tą firmą zarobkowo skoro znasz takie szczegóły. Oriflame robi coś nielegalnego z czegoś co w sumie nikomu nic złego nie robi a kosmetyki nie lądują dzięki temu w koszu co wiąże się też z ochroną środowiska. Powiesz pewnie że przecież kosmetyki można zwrócić konsultantce. Nie zawsze można zwrócić. Czasami sie dostało kosmetyki w prezencie albo zużyło do połowy. Moja koleżanka sprzedawała w ten sposób kiedyś kosmetyki i ktoś powiązany z tą firmą zamówił podstępnie na allegro kosmetyki Oriflame od kilku lub nawet kilkunastu osób, lecz nie miał bynajmniej zamiaru ich kupić a jedynie zdobyć dane sprzedających i móc zablokować im konta konsultantek. No i nie wiem czy wiesz ale Oriflame robiąc aferę i przestępstwo z czegoś co tak naprawde jest dobre i pożyteczne dla wszystkich zniechęca tym do siebie zarówno konsultantki jak i samych klientów. Np. mnie jako klientkę coś takiego bardzo zniechęciło i na pewno nie będę już zamawiać niczego z tej firmy.

Gość do Nescafe
sugerujesz że wszystkie kosmetyki Oriflame sprzedawane na allegro są kradzione ?? Przecież to wierutna bzdura! Z tego co widzę to właśnie konsultantki zamawiają te kosmetyki normalnie w katalogu lub dostają po promocjach dla konsultantek po bardzo obnizonej cenie wiec nie rozumiem!!! Przecież dzięki konsultantkom sprzedającym w allegro Oriflame też napełnia sobie kasą kieszenie!!! Wytłumacz mi to !!

Hej hej, dziewczyny czy aby nie zboczylyscie troche z tematu? ja sie tyko pytalam o jakosc odzywki a od razu zostalam pomowiona o paserstwo! Odzywki jeszcze nie wyprobowalam wiec niech sie wpisuja te ktore ja testowaly! :)

Gość Ela1296
Ja tam reklamuje się na mojej własnej stronie internetowej. Zarabiam teraz 400-500 zł miesięcznie. To tak akurat do budżetu domowego sczegolnie z malym dziekciem. Polecam serdecznie https://stronydlamlm.pl Wizytowka w interencie jest bardzo wazna i mi pomogla bo duzo osob sie do mnie zglasza.