Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrażliwa k.

Właśnie wydepilowałam nogi i bikini, mam pytanie...

Polecane posty

Gość wrażliwa k.

Robilam to zwykłą maszynką ale mam w domu depilator tylko wiem, że trzeba miec krociutkie włoski wiec najpierw maszynką a tak za 2 dni depilatorem ale nie wiem teraz co z okolicą bikini.. właściwie wygoliłam się tam prawie na zero...i nie wiem czym posmarowac, żeby nie pojawily się te czerwone krostki? I czy rowniez 2 dni po ogoleniu mogę w tym wrazliwym miejscu uzyc depilatora? Czy po kazdej depilacji mam smarowac balsamem nawilzającym? Boje sie, że jutro będzie mnie swędziało i ze pojawią się te nieszczęsne krostki jak temu zapobiec?Nawilzac cały czas? Powiedzcie kobietki jak wykonywać i co ile prawidłowo depilację ( mam na mysli tylko depilator),pomozcie prosze najwazniejsze to co teraz mam uzyć?I czy depilatorem nie podraznie skory jeszcze bardziej?

Gość wrażliwa k.
POmozcie kochane kobietki, własnie wsmarowałam balsam opozniajacy wzrost włosow eveline ale nie wiem czy wystarczy?

Gość dipmoze
Masz sudocrem? jak masz to sie psmaruj tam, pomaga:)

Gość a wiecie bo moj ginekolog
przypisal mi na recepte taki hmm tonic na bazie spirytusu aby zapobiegac zapaleniu mieszkow wlosowych i kosztuje to tylko 5 zlotych, a smaruje tym po goleniu i nie ma zadnych krostek :)

Gość kaaacha
ja kiedyś niczym nie smarowałam i wloski mi powrastały- teraz smaruję bo depilatorze spirytusem salicylowym, a jak zauważę jakieś zmiany, to kupuje w aptece taką maść- tribiotic- jak miałam takie paskudne krostki po wrastających włoskach to bardzo mi pomogła- to jest maść antybakteryjna, kosztuje ok.1,7 zł. za saszetkę, a jedna saszetka wystarczy Ci na kilka razy

Gość ___________LOL_____________
a wiecie bo moj ginekolog - a czy moglabys podac sklad tego preparatu ?

Gość kaaacha
a na co jest ten alantan? zapobiegawczo po depilacji, czy na krostki?

Gość własnie co to za plyn na
recepte??????????

Gość wrażliwa k.
Dziekuje bardzo:) Niestety padł mi net i zdazyly mi sie pojawic straszne czerwone krostki ktore swędzą mimo ze co kilka godzin smaruję tym nawilzajacy balsamem. Jutro pojdę po tą saszetkę ale po niej zejdą te czerwone kropki i ustapi swędzenie?

A jak ja bylem maly, to pamietam, ze wszystkie ciocie i kuzynki ( i nawet moje dwie siostry ) chodzily takie kudlate i sie nie przejmowaly! Mi sie to podobalo, chociaz mialem piec lat. Bo jak ciocia, Niusia, co sie lubila stroic, zakladala ponczochy, to na lydkach sie cioci robily takie wzory, jak jakies \"pikasso\" - za kazdym razem inne! Lubilem na to patrzec, a ciocia mowila: - Co ty sie tak gapisz! Nasza wioska jest jeszcze troche zacofana - jest na co popatrzec. ( Teraz juz jestem duzy ( no... dosyc duzy jestem ), bywam we wielkim miescie. A co sie naogladam powygalanych dziewczyn.. !! Ci mowie! Juz mam dosyc. Moj kolega, Poutcho, pojechal az do Tajlandii, zeby se poogladac naturalne dziewczyny! Bo tych tutaj, ma dosyc - tak samo, jak ja. )

Gość czerwcowa pani
ostatnio zarastam w szybkim tepie , juz okolice bikini i prawie uda mam we włosach czemu? sa twarde w dodatku i kłują. gole maszynka i coraz bardziej mysle o laserze. czy wy tez zarastacie tak dalej niz okolice bikini czy tylko ja tak mam?

Gość za daleko sie goliłaś i włos
zgrubiał

mi na podrażnienia po depilacja pomaga provag żel, jest łagodzący, fajnie koi, ale jest mnóstwo tego typu środków, wiec w aptece można coś znaleźć

Gość maximizing
Wystarczy golic okolice bikini tylko w jednym kierunku z gory na dol i nie bedzie zadnych krostek

Gość rromann
Niedawno na show up-ie ,jedna robiła pokaz z golenia krocza ...usiadła w misce z wodą i wygoliła swoją na oczach widzów tego kanału...wprawe miała nie powiem.