Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabella_21

dziwny cykl

Polecane posty

Gość izabella_21

mam pytanie. od kilku mieisecy stosuje metode objawowo termiczna , tzn kochamy sie tylko w dni nieplodne ale uzywamy tez wtedy prezerwatyw dla calkowitego bezpieczenstwa.w tym cyklu mialam jakies dziwne tempertatury, tzn najpierw okolo 36,4-36,5 potem w 13 dniu 37, potem przez kilka dni 36,5-36,6 a w dniu 16 temp wzrosla do 36,8 i tak mniej wiecej zostalo.dziś jest 22 dzien cyklu i mam 35,5 a zawsze tem mi tak spadala jak mialam dostac tego dnia okres i tak zawsze dostawalam, wiec moge dostac dziś, wszystko bylo by ok, gdyby ni to ze wszystkie objawy owulacji(bol, dzuo sluzu) mialam w dniach 14-16 cyklu, czyli okres powiniein byc 14 dni potem... czy jest mozliwe zeby druga faza cyklu sie skorocila? acha, w tym cyklu jeszcze nie wspolzylismy, uprwaialismy tylko pettnig, wiec ciaza niemozliwa raczej.moze ktos wie co to moze byc?

taka metoda to zadna metoda, jak sama widzisz, czasem sie cos poprzestawia i cale obliczenia sie ida rypac :o

Gość izabella_21
ale ja stosuje jeszcze prezerwatywy, a ta metoda to jest tak jeszcze dodadkowo, tez dlatego, ze troche sie interesuje biologia i chce sobie poobserwowac swoj organizm