Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lala19

co sie ze mna dzieje, blagam pomozcie mi... juz nie moge /

Polecane posty

witam dziewczyny, a wiec biore tabsy od jakiegos roku, najpierw diane potem icrogynon, okres dostaje w niedziele czyli powinnam dzis, ale go nie ma, a od wczoraj czuje sie okropnie zle, ogromnie boli mnie brzuch, tak ze sie zwijam, wczoraj bylo mi strasznie niedobrze, mam goraczke i boli mnie glowa... z tym brzuchem nie wytrzymuje jak siedze to jeszcze ale jak chodze to sie zwijam tak boli, cala jego strona kazdy bok, co sie ze mna dzieje, czy poprzez anty moglam wpasc??biore kazda prawie zawsze o tej samej godz, raz mialam biegunke taka jednorazowa ale 7 dni sie dodatkowo zabezpieczalam, skad ten zakichany bol??? mama juz na pofgotowie chciala mnie wyslac, pomozcie mi prosze :-(

kangurku myslisz?? tez juz sie zastanawialam, ale ten brak okresu... nie wiem co mi jest bo wczesniej tego nie mialam nigdy ;-( pomocy

to moze byc wyrostek jak najbardziej!!! Boli zwllaszcza z prawej strony?? sprobuj sie polozyc i nacisnij na prawy bok, jesli bedzie bolalo kiedy zwolnisz ucisk to to prawdopodobie wyrostek, tak czy inaczej taki ostry bol brzucha nie jest normalny, do lekarza !!!!

Gość lgo
majjjja Nie na prawy a na lewy....U mnie ciotka pielęgniarka naciskała na lewy bok, oczywiście...kilka godzin później byłam już na sole:)

Gość lgo
tzn. na stole:P

moze i na lewy...ja mialam podraznienie wyrostka i mi lekarz naciskal na prawy chyba:o ale moge nei pamietac bo w szoku bylam ;) ja na stole nie wyladowalam przeszlo po lekach

Gość lekarz
..chcę zaznaczyć, ze wyrostek znajduje się po prawej stronie...

Gość lgo
lekarz No i ? Wyrostek to nie jajnik, że jest po obu stronach:P

Gość lgo
majjjja ---> to miałaś szczęście:) Ja niestety męczyłam sie kilka dni, po powrocie do Polski z wyjazdu wieczorem trafiłam pod skalpel:)

Gość olalala767
Wyrostek jest po prawej to po pierwsze! Najlepiej sprawdzic czy to wyrostek w sposob nastepujacy....poloz sie i podnies lewa noge tak jakbys chciala dotknac kolanem brody...jesli bol Ci na to nie pozwoli...jedz od razu na pogotowie!

Gość lgo
Hm... Jakiś czas temu miałam jeszcze inny ból podobny do tego z wyrostkiem, ale ponieważ wyrostka już nie miałam to wezwałam pogotowie.....okazało się, że pękł mi jajnik! I kolejna operacja...:|

Gość lgo
Własnie nie! Badało mnie 3 lekarzy....Jeden stwierdził...ciąża pozamaciczna, inny kompletnie rozłożył ręce, trzeci przyszedł z diagnozą....pęknięty jajnik...na szczęście został uratowany,poprostu zszyli mi go

ojeju dziewczyny ale mnie nastraszylyscie, czekam na okres ;/ a bol mi promieniuje raz tam raz tam... jestem przerazona ;( zawsze czego balam sie najbardziej to operacja a teraz czuje ze i ja wyladuje na stole ;-(

Gość do lala 19
no to czekaj dalej sobie na ten okres, a my internauci zrobimy rece ktore lecza i ci zaarz przejdzie ja pierdole, seks uprawiac mozesz bo jestes dorosla ale do lekarza to strach tak? nie idz dluzej to moze cie sami wyniosa !!! do lekarza marsz!!!!!!!!!!!!!!

Gość tak to p5rawda
jezli jutro ne dostaniesz okresu to pedz do lekarza!a najpierw zrob test , jezli wyjdzie negatywnty to znaczy z e masz inny problem!

Gość Markosik
polecam przejść się do lekarza on napewno coś poradzi... A jeśli bierzesz tabletki to się nie martw... Pozdrowionka... Będzie dobrze...

myślę , że przyczyna twoich dolegliwości może być niedrożność jajników lub zapalenie przydatków i raczej ze wskazaniem na to drugie. Proponuje szybką wizytę może najpierw u ginekologa

Gość gcfghnhbvnbvnc
zapraszam serdecznie na forum www.forum.idealne.com naprawde warto tam zajrzec.

Gość ania2
nie działa