Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arabeska1982

wymarzona 1 randka W OCZACH FACETA

Polecane posty

Gość arabeska1982

PANOWIE- JAK Z WASZEJ PRESPEKTYWY POWINNA WYGLĄDAĆ WYMARZONA PIERWSZA RANDKA??? TAKA PO KTÓREJ MACIE OCHOTĘ KONTYNUOWAĆ ZNAJOMOŚĆ. I CZY TO WG WAS DOBRZE JESLI INICJATYWA WYCHODZI OD KOBIETY?

Gość Jester
Wiesz, ja już jestem żonaty, więc mam nadzieję że czekają mnie już tylko kolejne randki z moim Słońcem, ale jezeli miałbym iść jeszcze raz na pierwsza randkę... Zacznę od tego, na co najczęściej pierwsze sie zwraca uwagę(choć nie kazdy się przyznaje), czyli na wygląd. Tak, tak, my mężczyźni lubimi jak się panie starają żeby na nas wywrzeć wrażenie, więc jakbym szedł na randke, najchętniej ujrzałbym kobietkę w spódnicy, na obcasie i w makijażu(lubię naturalne piękno kobiety,ale po to wynaleziono kosmetyki żeby upiekszać). Oczywiście, ja też powinienem o siebie zadbać, i wysiłki damy odpowiednio docenić :) No chyba że udajemy się na "randke" rowerami do puszczy bukowej. A o samej randce? Żeby rozmowa byla niewymuszona. Bez zadawanych na siłę pytań, które mają tylko rozpaczliwie ratować przed katastrofą. No i żebym w pewnym momencie spojrzał na zegarek i z przerażeniem stwierdził że to już np pierwsza w nocy. Jest oczywiście to "coś", trudne słowami do opisania, jakaś iskra, błysk w oku. To tyle.

Gość kika19
odswiezam :D

Gość NiebieskiMotylek
tak jester:) i z osobami, z ktorymi tak nam dobrze tak jest czas leci a nam iskrzy dalej:)

Gość kika19
A co z tym ubiorem? Mam ochote ubrac sie w spodnice, buciki na obcasach, generalnie sexy, ale bez przesady. Co faceci na to? Dodam tylko, ze umowilam sie z facetem, z ktorym nie zamienilam wiecej niz 2 zdania...

Gość jakakakak
odświeżam :)

Gość jakakakak
własnie panowie co z ta pierwszą randka ??? potrzebuje mesiego punktu widzenia ? o zym mowi czego nie mwoic jak sie zachowac kiedy przychodzi do płacena rachunku ???

Gość fajny temat..