Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewciia

POMOCY

Polecane posty

Gość ewciia

Prosze was pomozcie mi!!! dwa tyg temu wspolzylam z chlopakiem mial prezerwatywe! potem zadzwonil telefon musialam go odebrac jak wrocialam to on nie mial juz gumki na sobie i wszedl do mnie z 5-6 razy! ale wczesniej w gumce bym we mnie moze tez z 4 razy nie poscil sie ani nic!!! to byla niedziela przed 20 we wtorek poszlam do lekarza i kazal mi zazyc 2x po 2 tabletki Gravistat!! zazylam! tylko ze tak na styk bo tez przed sama 20!!! normalnie okres powinnam dostac ok 30 a dostalam go 23!!! poszlam do ginekolga jeszcze raz i ten kazal mi zaczac brac tabletki ant YASMIN! wiec zaczelam brac!! jestem strasznie zalamana bo od ok 2-3 dni wieczorem i troche rano jest mi nie dobrze -- nie wymiotuje ani nic tylko mam takie wrazenie ze mi sie chce!! ;/ nie wiem czy mam sie bac ze ......to........ciaza ?? czy moze to byc spowodawane tym ze w hormonach mi sie cos poprzestawialo no i ze zazywam tabletki!! prosze piszcze!!

Gość ewciia
aaa i skonczylo mi przed wczoraj krawienie! a wczoraj i dzis mam taki jakis brazowy sluz :((

naucz sie pisac......ja mysle, ze to wina hormonow....a ty jestes gowniara dlatego tak panikujesz:O

Gość ewciia
mam 21 lata wiec raczej nie jestem gowniara! ;/ ale dzieki za odpis a panikuje bo worcil moj chlopak z zagranicy po 6 miesiacach! i teraz mamy zamiar wyjechac razem a ........ by mnie dobila

kobueto masz 21 lat a robisz takie glupoty, potem sie miotasz i nie wiesz co zrobic! panikujesz jak dziecko, ale wczesniej nie pomyslalas ze tak bedzie? ja mysle ze to hormony, ale to Ci chyba nie pomoze..:o

Piszesz ,że krwawiłaś więc nie jesteś w ciąży. Po drugie gin chyba wykluczył ciążę zanim kazał brać ci yasmin.

Gość ewciia
no wlanie powiedzial mi ze mam brac yasmin ;/ bo to krawienie mam po gravistacie raczej ;/ i powiedzial ze jak skoncze 21 tab yasmiu to jak bedzie krawienie to bedzie ok a jak nie to zrobic test ciazowy dlatego tak panikuje!