Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wloclawek

BLONNIK

Polecane posty

Co myslicie o blonniku pokarmowym.Czy ktos stosowal?pODOBNO MOZNA NIEZLE SCHUDNAC.

ja jem blonnik w produktach np. w otrebach :) polecam -baardzo to pomaga np w trawieniu. i głód tłumi :)

podobno blonnik owsiany w proszku jes rewelacyjny.Oczyszcza jelita w naturalny sposob,likwiduje uczucie glodu.Moja znajoma schudla na nim 10 kg.

Gość pytanie o blonnik
co to jest za blonnik w proszku? jaka firma? podaj prosze wszystkie wazne info :)

wpisz w gogle Polski blonnik.tam jest duzo informacji na ten temat.Ja dzis zamawiam,raz kozie smierc.

Gość uwazajcie tylko
i nie zaczynajcie od duzych dawek. Przy spozyciu blonnika trzeba takze zwiekszyć ilosc płynów inaczej moze dojsc do nieprzyjemnych sytuacji.... bo jak wiadomo blonnik wchlania wode (w jelitach takze)

ktory jest lepiej tolerowany przez organizm w proszku?czy w tabletkach?

Gość fajne
fajna strona www.polskiblonnik.pl mam nadzieje ze działa tak samo dobrze jak wygląda....

Gość katastrofa
ludzie kochani blonnik to zaden preparat na odchudzanie. Nie myslcie sobie ze jak bedziecie jadly taki blonnik (ktory rowniez spozywanie w innych postaciach, moze nawet o tym nie wiedzac) to automatycznie bedziecie chudly. jesli bedziecie dotstarczac organizmowi wiecej energi niz potrzeba to i z blonnikem przytyjecie.

Gość 123jola123
jaka jest norma spożycia blonnika przez iżż czy katastrofa moze wie... a moze wie ile go spozywa , Podejzewam ze wie bo inaczej by sie tak nie nazwała!!!

Gość katastrofa
Wie viel Ballaststoffe? Den neusten Untersuchungen entsprechend wird empfohlen mindestens 35 Gramm Ballaststoffe pro Tag zu essen W czym przyjmujemy blonnik: warzywa, owoce, zboza, otreby przenne i owsiane, ziarna lnu. Bardzo duzo blonnika ma kapusta´, fasola, groch i inne rosliny straczkowe. W owoca najwiecej blonnika jest w skorce. Maka z pelnego przemialu jest rowniez bogata w blonnik. Na podstawie najnowszych badan zaleca sie conajmniej 35 gram blonnika dziennie. Oczywiscie z odpowiednia dawka plynow.

Gość up_up_ up

Gość Baśśśśśka
Mi po błonniku łatwiej idzie rano, tak, że po wypiciu kawy i po błonniku (biogarden) nie mam żadnych problemów. Nie wiem, czy to rzecz tylko tych tabletek, ale wcześniej nigdy tak nie miałam, a jem warzywa i owoce. Co ważne po błonniku nie chce mi się tak jeść, żołądek odkąd go biorę mi się obkurczył. Jedyne co ważne to jak kiedyś nie popiłam tego błonnika wodą to miałam w żołądku jakby kamienie. Od tego czasu popijam go przynajmniej jedną szklanką wody.

Gość Marioooola
ja stosowałam ich CLA z chromem i ananasem, faktycznie pomaga przy odchudzaniu. Miałam mniejszy apetyt na moją ukochaną czekoladę, a schudłam 4kg. Gdyby tylko chciało mi się je łykać, ja najczęściej o tym zapominam.

Gość blloaanik
a ja teraz biorę CLA, które lepsze? nie wiem. Bo i jedne i drugie działają. Błonnik bardziej na uczucie łaknienia, on je hamuje, te CLA widzę po efektach na udach i pupie, są mniejsze zwałeczki tłuszczyku.

Gość olgahk
CLA z chromem i ananasem jest bardzo dobre.

Gość nadietcewciaz
też podpisuję się pod CLA, ale koniecznie z chromem bo on działa na słodycze.

Gość karmmmia
mnie też gubią słodycze... A jak szybko chudniecie? Nie macie potem efektu jojo? tego chciałabym uniknąć.

Gość a ja nie robie
to już lepiej pić len mielony, ma dużo błonnika

Gość kwasy_CLA
te CLA biogarden stosuję od 2 miesięcy, schudłam tylko 5 kg, ale za to nie ma skakania wagi jak wcześniej, chudnę pomału, ale stopniowo. A len, też słyszałam, że super pod względem minerałów.

Gość jolcccika
kwasy CLA a ty ćwiczysz, masz jakąś dietę (jaką) czy tylko te CLA?

Gość kwasy_CLA
ćwiczę 1 x w tyg. basen, zaczęłam biegać po parku np. w weekend staram się przynajmniej raz wyskoczyć. Co do jedzenia - unikam tego co bardzo kaloryczne tj. tłuste mięso i wędliny, przestałam smażyć i jeść smażone rzeczy. I zrezygnowałam z ciasteczek i ciast.

Gość zosisko65
A ja polecam jeszcze seks, też spala się kalorie, przyspiesza metabolizm i zwiększa ukrwienie ciała. W temacie CLA biogarden tak, ale te z ananasem i chromem, bo zmniejsza chęć na słodycze.

Gość gość
ja stosowałam błonnik pro i faktycznie daje efekty!

Gość gość
ja widzialam pelno reklam o błonniku PRO, najwidocznie jest skuteczny skoro tyle ciekawych opini jest w internecie

Gość gość
A gdzie mozna kupić ten błonnik pro?

Gość gość
ja go kupiłam na http://blonnikpro.pl/, faktycznie daje efekty. Mialam problem z cholesterolem, wyniki mialam bardzo złe. Po 2-miesiecznym stosowaniu. wyniki sie unormowaly!!! Warto

Gość gość
Błonniki mają często dwa pozytywne efekty: pomagają zachować cholesterol na odpowiednim poziomie i wspierają odchudzanie. Mnie te argumenty przekonały dlatego stosuję od pół roku Colosanex wzbogacony o probiotyki :)