Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......a............

Jestem w szoku-jak mozna tak postepowac??

Polecane posty

Gość ......a............

Poznalam niedawno chlopaka. On mowil,ze zwrocil na mnie uwage juz pol roku temu,ze mnie obserwowal, patrzyl na mnie... ze mu sie spodobalam. Zdobyl moj numer telefonu i napisal.. zaczelismy rozmawiac.. pisac .. bylo pierwsze spotkanie... bylo milo... Kiedys nie moglam napisac do niego z tel i podal mi swoje haslo i login ,abym mogla wysylac smsy z jego bramki na stronie www... Przed chwila weszlam na te strone.. wyslalam smsa..kliknelam potem na "wiadomosci wyslane" i co zobaczylam?? Smsy od niego do jakies dziewczyny... Pisze w nich o zwiazku na odleglosc. Pisze ,ze wciaz ja kocha i ze bardzo mu ciezko, bo dlugo jej nie widzial! A do mnietez pisze cudowne rzeczy... ze mnie szanuje... ze chcialaby,aby cos wyszlo z naszej znajomosci wiecej niz tylko przyjazn.. Wprawdzie na poczatku nie zapytalam go czy kogos ma,ale to bylo dla mnie oczywiste,ze chyba nie powinien miec,skoro mna sie zainteresowal.. Jestem w szoku... Nie wiem co zrobic.. jak postapic.. Mam metlik w glowie... Po raz kolejny ktos zabawil sie moimi uczuciami:( I nie jestem jakas niedojrzala nastolatka.. mam juz swoje lata.. Myslalam,ze zycie mnie doswiadczylo.. mylilam sie:(

Gość bursztyniara
O cholera!!! Też jestem w szku,faceci to mają pomysły.

Gość woyteq
kobieto, puchu marny...chciałoby się rzec ;) on chce trzymać kilka srok za ogon. takie działanie jemu się podoba, a Tobie radzę odpuścić sobie tego dupka póki czas. lata lecą, chyba, że nie masz innego wyjścia i chcesz żeby notorycznie robił Cię w trąbę 🖐️

Gość Damn it
Napisz do dziewczyny...

Gość LiLy23
niektórzy faceci są chamami, bądź szczera i powiedz co o tym myślisz, zerwij, niech nie gra na Twoich uczuciach.Ciesz się że wydało się tak wcześnie a nie później kiedy byś się bardzo mocno przywiązała!

Jasne... ten facet jest jak marynarz... w każdym porcie inna dziewczyna. W jego przypadku w każdym mieście. I w dodatku podaje Ci login i hasło i jest na tyle głupi, że nie skasować wiadomości wysłanych... Daj sobie z nim spokój, no bo jak żyć w związku z kłamcą?

Gość jak to
nie wiesz co zrobić? kopnij go w tyłek nie jest wart dłuższej znajomości i tyle

Gość ......a............
Mam mu powiedziec,ze przeczytalam jego wiadomosci?? On pewnie mysli, , ze ja nie bylam na tej stronce, bo nie wysylalam z niej do niego smsow (wysyalam tylko 1 do siostry przed paroma chwilami). Hmm a numer dziewczyny sie wyswietla( to numer angielski i nawet po smsach wnioskuje,ze hjest gdzies dalej). wczoraj z nim rozmawialam do 2 w nocy.. a dzis patrze , a w smie jej napisal,ze wczoraj do 2 robil projekt!! Jak tak mozna?? Pisze,ze szanuje, a postepuje jak ostatni dran??

Gość Damn it
kurcze... Szkoda Ciebie i tej drugiej!!😠 Ty go kopniesz w tyłek, a tamta moze kilka lat zmarnuje zanim załapie sie na jego kolejną laske... Tylko nie wiem czy lepiej byś mu powiedziała, ze wiesz i zobaczyc co powie, ale i tak powiadomić laske, czy lepiej od razu napisać, bez ostrzezenia, zanim wykombinuje jakies logiczne i cklwie wytłumaczenie....

Gość ......a............
o losie... szok... wlansie napisal mi smsa z innego numeru.. I sprobowalam tym numerem tez sie zalogowac i wpisac to samo haslo co przy poprzednim i co?? I udalo sie..i tu sa tez wiadomosci.. Moze teraz postepuje nieetycznie,ale musze wiedziec na czym stoje!! I widze,ze nie tylko do mnie pisze smsy i do swojej "angiellskiej dziewczyny" .. O mamo... ... Pisal mi ,ze w czerwcu leci do pracy a co sie okazuje? ze leci do niej!! co za lajdak!!!!!!!!

Gość jak to
odnoszę wrażenie, że faceci to jakiś inny gatunek rządzący się własnymi prawami, więc nie potrafię wytłumaczyć, Tobie, sobie co gościem kieruje wiem jedno, on nie szanuje nikogo, a skoro tak jest, to nie możesz łudzić się nadzieją, że dla Ciebie się to zmieni nie ma to większego sensu pozostaw to za sobą

Gość ......a............
typowy podrywacz, kazdej pisze czule slowka, ktore chcialaby uslyszec!! A myslalam,ze jest wporzadku..normalny.. Powiedzcie ..podpowiedzcie co moge zrobic,bo mam totalny metlik, nie wiem nie wiem co robic:( co mu powiedziec..jak sie zachowac??

Napisz tej drugiej dziewczynie prawdę. Szkoda jej, bo zapewne mu wierzy a on bezkarnie ją oszukuje. Tak samo jak Ciebie. A jemu może na razie nic nie mów...

Gość ......a............
No wlasnie nie wiem co zrobic bo mam na Niego ogromna ochote,tak dawno nie mialam nikogo w sobie... ;( Zrobie tak: wykozystam go kilkakrotnie a pozniej napisze o tym do tej panny z dokladnym opisem jego pracia :) co Wy na to dobre nie :)

Gość monikkarat
a w jaki sposob sprawdzic te wyslane smsy?

Gość ......a............
Mam nic jemu nie mowic?? Ale ja nie chce brac dalej to cos co nie ma sensu!! wiec tak najnormnalniej w swiecie przestac utrzymywac z nim kontakt??

Gość ......a............
ma w orange swoj profil-wpisuje numer i haslo i tam sa smsy wyslane.. Moze narazie udam ,ze wszystko wporzadku,a jak sie z nim spotkac to zadam mu pytanie czy ma kogos czy nie?? I wtedy zobacze co mi odpowie??

Gość ciasteczkoo
it's gonna be cruel to be kind

Gość ......a............
sorki ze was zameczam ale jestem tak gñupia (pomimo mojego wieku) ze musze z kazda pierdola napisam na forum

Gość gosiek340
Przeslij jej smsy ktore wysylal do ciebie z odpowiednia adnotacja

Gość Damn it
Na pewno to są smsy od niego, tzn. ten sam podpis? Ja np. czasami pisze ze skrzynki mojej przyjaciólki do chłopaka, ale podpisuje sie swoim imieniem... Sprawdz wszystko by byc pewną...

Gość monikkarat
musisz znalezc jakis sposob zeby go sprytnie podejsc........jak spytasz w prost czy ma kogos to bedzie wiedzial ze cos wiesz.....lepiej zrob to sprytnie tak zeby sie zamototal

Gość no wkoncu ktos pomyslal
duzy plus dla Damn it

Gość agata----------
nie podejmuj decyzji pochopnie, przemysl sobie i rozwaz najlepsze rozwiazanie, ty tak naprawde nie wiesz ktora z was dazy najwiekszym uczuciem, czy w ogole wsyztskie na jedno kopyto, ale wiesz juz ze jest klamcą, od razu mowie odpusc go sobie, bo bedzie zawsze cie oszukiwal, widac ze kretacz jakich malo na twoim miejscu poinformowala bym go co przeczytalam i powiedziala zegnaj! moze warto tez napisac do tamtej dziewczyny z anglii, zeby sie nie ludzila

Gość agata----------
moje rozwiazanie jest najprostsze z mozliwych, raczej nie bedzie sie wykrecal z tego skoro juz wszytsko wiesz, nie warto robic podchodow bo po co?? i tak ci juz nie powinno na nim zalezec, chyba ze chcialabys dla wlasnej satysfakcji troche mu nagmerac i powykrecac jakies numery;P wszytsko jest mozliwe

monikkarat ma rację, bądź sprytniejsza i nie mów mu od razu, że wiesz. Poczekaj na jego kolejny ruch, podejdź go jakoś... Pewnie zaraz posypia się pomysły:)

Gość Damn it
Nie ma to jak kobitki obmyślające intryge:P