Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......a............

Jestem w szoku-jak mozna tak postepowac??

Polecane posty

Ale chłopaka sobie odpuść, bo on nawet szacunku do Ciebie nie ma, skoro takie numery wykręca.

najpierw z nim zalatwie sprawe, a pozniej po wszystkim napisze do tej dziewczyny... zeby wiedziala na czym stoi.. Sprytnie mu jakos o tym powiedziec? Hmm ale jak sprytnie? Nie ine..nie chce miec z nim do czynienia... ale on nie wie o tym,ze ja wiem,ze on ma kogos tam w Anglii i ze dziala na dwa fronty!

Gość ja bym napisala do tych
dziewczyn !! a Ty sie jeszcze zastanawiasz zamiast ratowac im tylki !! najpierw im a pozniej jemu, ze jak chce leciec na kilka frontow to niech sie nauczy kasowac wiadomosci wyslane. zmyje go i wiecej sie nie odzywaj, bo pewnie bedzie sie tlumaczyl, ze to nie on, ze jego kolega tak sie nazywa albo ze tamte sie nie licza i tylko Ty jestes najwazniejsza. Nie daj sie i ostrzez je!

Gość jak to
zawsze możesz zaproponować wspólny wyjazd "do pracy do anglii" zobaczesz jak się będzie wił

jak z nim ogadasz to on im napisze, ze jestes wariatka ktora sie w nin zakochala i sie dowiedziala, ze ma kogos i ze chcesz zniszczyc ich zwiazek !! POMYSL troche !! wyjdzie ze to Ty krecisz bo jestes nawiedzona na jego punkcie, a on wyjdzie na ofiare !!

ojj nie nie KObietki.. juz jest skonczony dla mnie... jak on nie ma do mnie szacunku..jak tak postepuje ze mna,to ja tez nie moge go szanowac!! dobrze,ze tak szybko wszystko sie wydalo!! dobrze,ze nie zdarzylam sie zakochac.. :) macie jakies fajne i sprawdzone pomysly co zrobic teraz?:)

Powiadomić tą co jest w Anglii i ta drugą też - najpierw! A później mu powiedz, że wiesz... One niech wiedzą pierwsze. Solidarność jajników:)

Gość Damn it
Solidarność jajników - nie no Szafirowa - ja też tak zawsze mówię:D, albo że jestem kobietą... z jajnikami:p

ja bym napisala do tych --------- ma rację! Najpierw kobitki, później kłamca. Jemu wyjaśniać nic nie musisz, a one niech wiedzą z jakim krętaczem mają do czynienia.

ale jak ta w Angilii powiadomie, to on moze sie od niej dfowiedziec.. a ja wole najpierw jemu \"nakopac\" ... a ta w Anglii moze tez ma kogos na boku..moze wcale nie jest lepsza od niego?? Bo jesli ten zwiazek bylby trwaly,to raczej by nie doszlo do takich sytuacji!!

Gość _szybka_
od razu pisz do tych dziewczyn ze to oszust i podrywacz nie wart ich zainteresowania a sama go olej - nie ma sensu grzebac w gownie bo bedzie smierdziec!!!!! taka zemsta bedzie wystarczajaca.. jesli on sie kapnie to moze uprzedzic swoja angielska dziewczyne ze jakas wariatka - czyli Ty (sorry za wyrazenie) bedzie do niej pisala i jakies "bzdury " opowiadala o nim

boze ale Ty jestes niekumata. piszesz do niej smsa a zaraz do niego piszesz,z e wiesz i tyle, a potem niech on sie martwi. jak jemu powiesz to ty zostaniesz na lodzie, on pozbedzie sie ciebie jako problemu i dalej bedzie szalal. dokopiesz mu jak powidomisz wszystkie dziewczyny a potem jego bo wtedy on zostanie sam. MYSL to nie boli :O

Gość jagoo
no i po co ci to??ulzy ci jak sie odegrasz??...zalosne

Gość Damn it
ja bym jeszcze tym dziewczynom podarowała w prezencie hasło do skrzyneczki smsowej:P

Gość _szybka_
jagoo - przeciez ten facet to jakis kretyn, a ona zwyczajnie powiadomi reszte o jego niecnych zamiarach;)

ja bym napisala do tych ---- No jasne! ....a..... - Dziewczyno działaj szybko, ale z głową. Zrób kopię tych smsów, które wysyłał do tej z Anglii (to dowód, że wiesz co do niej pisał itd.) i jeszcze zmień hasło na jego skrzynce (jednej i drugiej), żeby nie mógł już ich używać do swoich niecnych czynów.

Gość jagoo
no i co z tego ze kretyn...ona postepujac tak jak radzicie wyjdzie na jeszcze wieksza krerynke...no ale to moje zdanie...

Gość Damn it
Szafirowa nie no jestes lepsza z tym hasełkiem, to jest myśl:P

ciesze sie, ze ktos podziela moje zdanie :D Szafirowa -dobry pomysl z kopia smsow i zmiana hasla !!! 🖐️

dziewczyny dzieki za rady,ale nie odwaze sie jej powiadomic.. w to sie juz nie chce wplatywac... Moze ona jest taka jak i on i osoje sa siebie warci.. Ja chce tylko jemu dac naucze i odegrac sie... W srode sie z nim spotykam,ale do srody bedziemy w kontakcie tel i smsowym-hmm ciezko bedzie zachowac pozory...

ja bym napisala do tych --- 100% racji masz moim zdaniem... ...a.... ---- ile Ty masz lat dziewczyno? Bo jeśli więcej niż 15 to sie nas posłuchaj:P

a co do kopii smsow,to zrobilam prt screena wiec to jest lepszy dowod... musze wszystko przemyslec i opracowac strategie na tego drania ... co za dzien... co za typ... dziewczyny jak najdalej od takich.. echh gdzie Ci mezczyzni?? gdzie? :(

.......a.......... jednak jestes glupia :O no sorry, ale tak jest. na twoim miejscu tez bys chciala wiedziec chyba nie??????? a moze ona jest nie taka jak on i on robi ja w balona??? gdybys byla na jej miejscu to tez bys chciala wiedziec. a jak jest ona taka jak on to ja to obleci i dalej bedzie robila swoje !!!!!!! czy to takie trudne do wymyslenia czy ja jestem geniuszem ????????????:O

Gość jagoo
wlasnie jesli masz 15 to ich sluchaj...zachowaj godnosc dziewczyno a nie w jakies intrygi sie bawisz...koles jest idiotą ale to nie znaczy ze ty masz sie bawic w jakies podchody...powiedz mu co o nim myslisz i tyle a nie knujesz jakies smieszne rzeczy...

...a.... ---- \"dziewczyny dzieki za rady,ale nie odwaze sie jej powiadomic.. w to sie juz nie chce wplatywac... Moze ona jest taka jak i on i osoje sa siebie warci.. Ja chce tylko jemu dac naucze i odegrac sie...\" A może nad morze??? Nie wiesz jaka jest tamta dziewczyna. A może Ty zwyczajowo nie chcesz, żeby ona się o nim dowiedziała, bo skoro on Ciebie oszukał to nic się nie stanie jeśli i Ją bedzie oszukiwał, tak? Takie jest Twoje myslenie? W jakim świecie żyjemy... Poinformuj ją, a z nim nie chciałabym mieć na Twoim miejscu nic do czynienia.

Nie odwaze sie do niej napisac-trudno,moze jest spoko dziewczyna,ale z tego co wnioskiuje po smsach,to ona sie nie odzywa do niego,urywa kontakt i to ona za nia biegnie... szafirowa-> juz zyje cwierc wieku..

....a.... ---- Wiesz co? Napoleon też miał strategię i chyba wiesz jak to się dla niego skończyło...