Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana21

prosze pomóżcie! delikatne zsunięcie gumki w plodnym dniu

Polecane posty

Gość zalamana21

Witam. Jestem cala w nerwach. Kochalam sie z facetem w calkowicie plodnym dniu ok 13-14 . Gumka nam sie zsuneła tak do polowy ale przed wytryskiem. Poprawił ja i potem bylo ok. Czy moge być ciąży?? Bo okres spoznia mi sie jeden dzien ale niby czuje bol w dole brzucha jak zwykle tylko mniej intensywny i nie tak częsty jak zwykle. Miałyscie taki przypadek?? Jak to sie skonczyło??

Gość salamandraaa
uwielbiam takie idiotki:)

Gość zalamana21
rozumiem ze moze was to smieszyc ze macie takich pytan na pęczki ale mnie sie taka sytuacja zdazyła pierwszy raz. Zawsze bylam bardzo odpowiedzialna i nie potrzebowalam sie stresowac. Jednak teraz zdazyla sie wpadka i potrzebowalabym kilku dobrych slów a nie szyderstwa:(

Gość salamandraaa
odpowiedzialna osoba bierze pod uwage rozne mozliwosci glupoty zwyczajnie nic nie usprawiedliwia

Gość zalamana21
Salamandro mam nadzieję ze nigdy nie bedziesz potrzebowala slow otuchy, nie życze ci takich nerwów, ale mysle ze wtedy zmieniłabys sowja tak bardzo zasadniczą postawę. Możliwe ze jestes bardzo odpowiedzialna i dużo wiesz na ten temat ale dziewczyna która boi sie ciąży ma prawo zadawać nawet najbardziej oczywiste pytania. I kto jak kto ale kobieta powinna ją zrozumieć. Trochę więcej ludzkiej życzliwosci bo nie wiadomo czy kiedyś sama jej nie bedziesz potrzebować.

Gość salamandraaaa...
jak ide do lozka z facetem to biore pod uwage ewentualnosc ciazy nie potrzebuje otuchy bo az taka glupia nie jestem boisz sie ciazy to moze zastanow sie nad inna forma antykoncepcji bo caly czas bedziesz zadawac idiotyczne pytania

Gość agniesia84
eh ile jeszcze takich postów? po uprawiasz sex skoro sie boisz wpadki? chyba wiadomo ze zawsze jest jakies ryzyko zajscia w ciązę....... jesli nie jestes na to przygotowana nie koachaj sie...... proste!

Gość zalamana21
przez kilka lat bralam tabletki, teraz musialam zrobic przerwe. Co do waszej irytacji odnosnie pojawiajacych sie postow to przeciez same napedzacie koniunkture odpowiadajac na nie! Jezeli az tak was irytuja nie odpowiadajcie! Ja na kafeterii jestem pierwszy raz i dziekuje za "cieple' przyjęcie. Sadzilam ze kobieta kobiete zrozumie ale sie pomylilam:( I rada do tych zirytowanych: nie odpowiadajcie na takie posty jezeli macie zamiar obrazac osobe ktora go napisała.

nie przejmuj sie ale co do tego ze lepiej sie nie kochac jak sie ma takiego stracha to maja racje, wiem ze najlepsza sa te spontany itp ale jesli nie chce sie potem srac po gaciach to niestety rozumek musi wziąc gore i albo dac sobie spokoj z sexem albo pilnie uwazac!!

Gość nie przejmuj się
Widać nie do wszystkich dociera, że każdemu może zdażyc sie taka podbramkowa sytuacj (może przestaną wszystkich krytykować jak same znajdą sie w podobnej sytuacji). Myśle, że w ciązy nie jesteś bo to chyba normalne, że gumka się troszkę zsuwa, ale na wszelki wielki zrób test

Mi też przydażyła sie wpadak ale moje była gorsza bo gumka została wemnie i tylko poczułam jak sperma zemnie sie wylewa. No ale trudno człowiek jest dorosły i sam płaci za błędy poszłam do ginekologa przepisał mi postinor.A od tygodnia biore tabletki antykocepcyjne. POZDRAWIAM EWA