Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie żałuję

PLASTRY NA NOS - przeciwko wągrom

Polecane posty

czy ktoś z was sprzedaje na allegro / lub widział?? Sa mi one bardzo potrzebne... i proszę o linki .. Mam nadzieję że ktoś mi pomoże:((

Gość gasia87
też tego szukałam ale nigdzie tego nie ma, pare lat temu jeszcze były

Gość a ja wisałam
plastry .. chyba pokupuję te płatki na nos z nivea kiedys je miałam i polecała mi je babka z apteki..ale mowila ze u nas ich nie ma musze kupic kilak sztuk

Gość pozwole sobie odswiezyccccccc
czy te plastry nivea sa dobre? działaja?? po jakim czasie widac poprawe ?? mam strasznie zatkanee pory na nosie (takie male czarne kropki) i wogole,.. na policzkach tez;/ prosze o szybka odp..

Gość jak nie kupisz to się nie...
dowiesz.Ja używałam,ale na czoło i działały, ale dużo musiałam ich zużyć,żeby zobaczyć różnicę. A opinie slyszałam różne, jedni sobie chwalą inni nie.

Gość pozwole sobie odswiezyccccccc
mozna uzywac je takze w innych miejscach niz nos..? np na policzkach..? wlasnie czole?

Gość te plastry to lipa
ja uzywalam na nos i jedyny efekt byl taki ze odrywajac plaster odrywalam sobie te mikro wloski ktore sa na nosie i w efekcie one odrastaly juz dluzsze :( Taki plaster moze jedynie usunac wierzchnia warstwe naskorka i dzieki temu troche odblokowac pory ale na pewno nie jest tak jak na reklamach, ze razem z plastrem wychodza cale wagry. Tego typu ale lepszy efekt i bez wyrywania wloskow mozna uzyskac uzywajac peelingu.