Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka 21

Mój facet chce zebym zrobiła mu loda z połykiem a ja sie waham

Polecane posty

Gość milka 21

co zrobic??

Gość madzia ..
ja mojemu nie robie bo póxniej mnie cala noc brzuch boli:/

Gość milka 21
ale ja go kocham jestesmy ze soba juz ponad 2 lata i on mnie od jakiegos czasu ciagle prosi ale nie jestem gotowa i troche sie boje ze zwymiotuje

Gość awegvdhvsdugugd
weż z połykiem ale nie połykaj potrzymaj w buzi a za chwilkę pocałuj go z jezyczkiem ciekawe czy mu posmakuje.

Gość madzia ..
Ale jak idem na dyskoteke tam robie chłopakom bez opamietania. I brzuch mnie nie boli.:classic_cool:

Gość SPERMOŁYK
nie wkladaj go calkiem gleboko bo faktycznie moze pojawic sie odruch wymiotny

Gość juuupik
podobno jak sie karmi chlopa ananasami to sperma ma lepszy smak, wiec daj mu puszke ananasów przed a pozniej do roboty

Gość juuupik
pozatym od spermy mozna dostac uczulenia :D

Gość monisia co sie nie waha
ja napoczatku nie robiłam bo potem miałam niesmak w buzi ale potem już sie przyzwyczaiłam do tego specyficznego smaku:P

Gość aliszjaaaaa
ja chyba kiedys zadużo połknęłam bo na drugi dzień dostaąm wysypki:(

Gość millaska
a mój to lubi dokonczyc oral w buzi, ale brzydzi sie mnie potem pocalować...troche mi przykro i głupio....

Gość lenka seses
nie bój sie to całkiem przyjemne, ja teraz to mojego prosze zeby dal sobie zrobic :D

Gość Maciejka 13
Nie przesadzajcie.To wcale nie jest takie złe.Ja zmężem sie tak kochamy wzajemnie.Ktoś kto tego nie spróbował pisze głupoty.Pewnie smak spermy dużo zależy od tego co jemy.Często w rozmowach w kręgu znajomych,przyjaciółek w lużnych rozmowach jest temat miłości francuskiej.Wiele zaprzecza.Ale jak spytasz czy próbowaly się tak kochać to większość mówi że to wstrętne że be.Ale nigdy nie spróbowały.Nie wiedzą co tracą.Jestem już 32 lata po ślubie.Ile się tego nałykałam.Nie wstydżcie się.Życze przyjemnego połyku.Daj znać jak było.

Gość milka 21
ok jutro sie postaram odezwac a teraz juz zmykam bo moj misiu zaraz przyjedzie, pa:)

Gość to jest dobre
..... to są moje jedyne kalorie jeżeli nic w ciągu dnia nie zjem , na takich kaloriach już żyję dwa lata i nie są to lata stracone , moje wymiary to 59-40-58

Gość kociaczek233
wiem co czujesz ja przed pierwszym lodem też miałam pewne obiekcje,ale jak zobaczyłam mojego Kotka, uwierz mi odrazu przeszły:P, dziewczyno do dzieła YOU CAN DO IT :D

nie martw sie , serma jest slodkaczasem lekko kwasna ale to nie jest nic obrzydliwego a jak twoj facet sie ucieszy ze go tak kochasz ze przyjelas jego sperme jeszcze potem poweidz mu mniam to odleci;)

Gość do to jest dobre
pięciolatki nie powinny uprawiać seksu, a już na pewno nie powinny łykać spermy :P

Gość kasiluka
mam 16 lat, nie zawcześnie zeby robić chłopakowi loda?

Gość zostaw go
nie marunuj mu zycia. ty juz przegralas swoje - on ma jeszcze szanse... moze znajdzie sobie kogos lepszego. :O

Gość barbapapap
Zrób mu, ale niech da Ci choć z 5 złotych.

Gość prezenterka
asia2222222222: w twoim przypadku pytanie jest dlaczego tak bardzo brzydzisz sie. Nie o to chodzi ze nalezaloby to robic. Tylko o to ze penis jest taka sama czescia ciala jak inne wiec na przyklad pocalunki z jezyczkiem nie roznia sie od loda. Tak samo sperma, jest to plyn fizjologiczny nie zwiazany z usuwaniem produktow odpadowych z organizmu. Dosc czesto jest tak ze glebokie obrzydzenie np. do penisa jest wynikiem zaburzen w sferze seksualnej. Postawa normalna to: "lubie penisa i sperma tez nie gardze ale nie robie loda z polykiem bo moj profil seksualny jest taki ze kreci mnie to wiele mniej niz np. pocalunki z glebokim jezyczkiem". Przy okazji: jesli facet wywiera presje na loda z polykiem a nas to nie kreci nalezy zaproponowac ze bardzo chetnie to zrobimy jesli on zrobi to najpierw jakiemus facetowi.

Gość lalalami do do do
ja mojemu juz dawno obiecywalam , bo zrobilam to tylko raz i do tej pory przezywa ze chcial by jeszcze ale wie ze nie lubie smaku spermy i nie naciska na mnie ...sama bym chciala mu ta przyjemnosc czasami sprawic , ale nie lubie smaku spermy i on to romzumie ..moze jeszcze sie skusze kiedys :D

ja naprawde bym chciala ale to nie jest takie latwe na sama mysl tego brzydze sie moj chlopak to rozumie ale i tak bardzo by to chcial

Gość prezenterka
Dosc czesto niechec do penisa/spermy wiaze sie z negatywnymi wydarzeniami z przeszlosci. Na przyklad dziewczynka zostaje zaskoczona przez ekshibicjoniste ktory pokazuje penisa albo jeszcze gorzej bo ma wytrysk na jej odziez. Wstrzas psychiczny tym wywolany jest zrodlem glebokiej niecheci czy wrecz nienawisci a zdarza sie ze blokuje odczuwanie przyjemnosci z seksu. Nie jest to smieszne tylko tragiczne w gruncie rzeczy i potrzebna jest terapia.