Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efka52

mam faceta a na wesele musze isć sama buuuuuuuuu!!

Polecane posty

Gość efka52

Od pół roku spotykam się z facetem na którym mi bardzo zależy i do tej pory wydawało mi się, że jemu również, ale parę dni temu dostałam zaproszenie na wesele i mój kochany powiedział, że nie pójdzie ze mną na wesele, bo nie lubi takich imprez. Zaproponował mi żebym poszła z kims innym. Jest mi bardzo przykro że tak mnie potraktował i zastanawiam się czy naprawdę mu na mnie zależy, bo jak narazie to odnoszę wrażenie, że jestem mu obojetna skoro daje mi takie rady.

Gość daj se spokuj
eeee szkoda twoich nerwów...ja bym dała mu kopa w pupe

tez bym mu powiedziala byeeeee...... z reszta nie wyobrazam sobie zeb y moj facet tak mi powiedzial!!!!:/

Gość koleżanka pomocna

Gość poszukiwana
Ja też nie cierpię wesel , ale jakby mój facet bardzo chciał , to bym poszła. Spytałabym , czy mu bardzo zależy

Gość ale wieśniak
oświadczy ci sie i powie, że nie chce ślubu bo nie lubi takich imprez:-O

Gość efka52
Własnie się zastanawiam czy jest sens ciagnąć ten niby-związek dalej skoro on prawdę powiedziawszy ma mnie w nosie. Trudno tak jest od razu powiedzieć sobie że to koniec, gdy wiązało się z nim duże nadzieje. Jestem już "kobietą po przejsciach" i nie chciała bym przeżywać znów tego samego, ale widzię że czeka nie wielkie rozczarowanie. Ja nie potrafiła bym mu tak powiedzieć. No cóż widocznie nie zależało mu na mnie tylko na seksie. A ja bedę miała nauczkę, żeby nie angażowac się w żaden związek, bo jak do tej pory to trafiałam własnie na takich facetów. Nie warto kochać, bo potem można bardzo cierpieć.