Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadal wierzę....

bielactwo - pomóżcie

Polecane posty

Gość nadal wierzę....

zaczęłam chorować 12 lat temu... wiele kuracji za mną, wielu lekarzy, zielarzy, bioenergoterapeutów itd... może ktoś boryka się z tym problemem? może ktoś się go pozbył? wiem, że wyleczenie jest mozliwe... tylko nadal szukam metody, która do tego doprowadzi :(

Gość nadal wierzę....
nikt? nic? :(

Gość tukan
Trudno orzec... napisz więcej jak byłaś leczona. Był pewien zielarz który leczył tę chorobę ale zmarł (człowiek wiekowy) jeszcze w 1993 r.

Gość nadal wierzę...
leczyłam się poprzez naświetlania, chińskimi ziołami (które na szczęście zahamowały rozwój plam bielaczych, ale ich nie zmniejszyły), jeździłam do Warszawy do przychodni Temudżin, gdzie również leczono mnie mieszankami ziołowymi i nic, plamy jak były tak są

Gość mam dość...
naprawdę nikt nie ma takiego problemu?

moja mama choruje od kilkunastu lat i juz sie wszyscy do tego przyzwyczaili i ona chyba juz też-jest tak fajna babką że nikt nie zwraca na to uwagi-niestety do bielactwa trzeba sie przyzwyczaic i myślę że tak wiele ludzi już choruje że nie zwraca się na to uwagi główka do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nadal wierzę...
tylko, że ja wiem, że można to wyleczyć... poza tym to już nie jest nawet kwestia estetyki (np. białe rzęsy) ale zdrowia, bo moje plamy sa bardzo rozległe i słońce strasznie je parzy, dosłownie

Gość ++SZEVASZTOKK_PL++
szitaka? tak chcę otrzymywać spam na akatisz2tlen.pl