Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezka_decyzja

Mieszkam w kraju w ktorym wiem ze nie znajde chlopaka ale mam tu studia i prace.

Polecane posty

Gość ciezka_decyzja

Zostac czy wyjechac???

Zalezy. Mozesz skonczyc studia i jechac do kraju gdzie znajdziesz chlopaka, mozesz zostac i jednak znalezc chlopaka na miejscu, bo chyba nie masz tam samych kobiet? Mozesz tez sobie odpowiedziec na pytanie jak bardzo czujesz sie samotna i jak bardzo brakuje Ci takiego chlopaka, jak bardzo lubisz i chcesz skonczyc studia TAM i co z praca. Jak widzisz, masz caly zestaw malego skauta do przemyslenia ;) Powodzenia :)

Gość ciezka_decyzja
kraj ludzi zimnych i traktujacych obcokrajowcow a zwlaszcza tych z Polski jako gorszych nigdy nie bede wystarczajaco dobra dla nich...

Zawsze uwazalam, ze wszelkie stereotypy sa weryfikowane bardzo gwaltownie przy bezposrednim i blizszym poznaniu. Wszystko zalezy od czlowieka. Takie zamkniecie sie na innych tez ze strony bycia obcokrajowcem nie jest dobre i poglebia uprzedzenia i wlasne poczucie wartosci, jako np. Polki. Glowa do gory :)

Gość poszczyknięta
chyba przesadzasz wszędzie sąludzie i ludziska nie wiem , jaki kraj masz na mysli , ale ja mam męża Niemca i nigdy , przenigdy nie padło ani jedno słowo , które by mi mogło dać poczucie , że uważa mnie za kogoś gorszego; innym - owszem , wymsknie się czasem głupi żart o polakach-złodziejach , ale bez przesadzy , każdy mnie szanuje za to , kim jestem , a nie za to , czy moi rodacy kradną samochody , czy nie

ehehe, no tak, ciag myslowy i wychodza glupoty :) Mialam na mysli tam juz, ze poglebia jakies tez obnizanie swojego poczucia wartosci. hm.

no i prosze. osoba przede mna ladnie wszystko wyjasnila. Zgadzam sie zupelnie. :)

Gość popieram

Gość ciezka_decyzja
musze skonczyc te studia jeszcze dwa lata inaczej wroce do Polski w wieku 23 lat bez studiaow perspektyw musze walczyc o przyszlosc to co studiuje nie jest moja pasja ale tak musi byc musze skonczyc co zaczelam a jednoczesnie przez calutki rok nie bylem na ani jednej randce brakuje mi Polakow bardzo obracam sie w w kregu wyklady praca tak bardzo chce sie zakochac brakuje mi bliskiej osoby jestem samotna i nieszczesliwa

Gość ciezka_decyzja
nie czuje sie tu jak u siebie mam problemy z nawiazywaniem znajomosci wiem od wilelu wiellu osob ze plec meska uwaza mnie za osobe b atrakcyjna inteligentna ambitna wiec co jest? moze jestem zbyt niedostepna?? w Polsce zawsze mialam powodzenie a tu?? moze i tak ale nikt nawet kroku w moja strone nie zrobi za 5 dni koncze 23 lata najlepszy czas w zyciu a ja mamtylko prace i wiezne problemy

Gość ciezka_decyzja
interesuje sie moda i projektowniem ale niestety nie mam zdolnosci plastycznych a skoro uwielbiam mtematyke a do tego nie trzeba miec zdolnosci wiec poszlam pokrewnie- INFORMATYKA I BIZNES

Gość poszczyknięta
Problem polega na tym , że za dużo rozmyślasz , co by ktoś o tobie pomyślał , sama wyczarowujesz jakieś scenariusze. Olej to , co kto o tobie myśli. Pewnie wrócisz po studiach do polski - to się naciesz tym , czego w polsce nie będziesz miała. Wyluzuj, pobaw się , jesteś młoda , pochodź na imprezy. Na pewno w szkole są jacyś polacy z erazmusa-sokratesa i inni obcokrajowcy - takie osobo są prawie zawsze otwarte i życzliwe

Gość Heeleen
A moze znajdz sobie jakas szkole projektowania w Polsce (nie wiem gdzie, moze w Łodzi, albo w Krakowie), sprobuj sie do niej dostac, niedlugo chyba egzaminy, a jak juz zdasz na wymarzony kierunek to rzuc ten biznes i banki w cholere, i wracaj, nie warto tracic czasu na rzeczy, ktore cie KOMPLETNIE nie interesuja. Ale tylko ty wiesz jak jest naprawde.

Gość ciezka_decyzja
pOLAKOW NIE MA sami robotnicy ktorzy tylko patrza jak Cie wyrolowac....wroce do Polski ale bede za stara na chlopakow itd bede miec 26 lat a teraz taka wies tu mala miescina ze ja i moja kumpela Polka jestesmy na jezykcha innych TYLKO DLATEGO ZE SIE WYROZNIAMY!!!!!!WYGLADEM, CHARAKTEREM NIE WIEM CZYM!!!!!!!

widzisz, nie jestem pewien czy twoj glowny problem to brak chlopaka, nie moge sobie wyobrazic robic czegos co mnie nie pociaga na dluzsza mete jesli chodzi o bycie w obcym kraju to zajmuje to troche czasu aby osiasc, to nie jest kwestia kilku miesiecy odnosnie studiow sama musisz podjac decyzje jak bedziesz na to gotowa kto ci powiedzial ze nie masz talentu plastycznego ???

Gość ciezka_decyzja
MIESZKAJAC CALE ZYCIE W Polsce i wiedzac jak tam jest kurczowo sie trzymam tego co mam a wieku 23 lat mam calkiem sporo mieszkanie samochod wlasnie otwieram firme ale co z tego jak rakuje mi tego kogos a wiem ze w tej wsi nakoncu swiata nie znjade nikogo i za stara jestemzeby wsz rzucac i zaczynac od poczatku

Gość ciezka_decyzja
Kirus musialbys zobaczyc moje rysunki MASAKRA!!!!! poza tym ja tylko oddaje prace w terminie i pisze egzaminy tak to ciagle jestem w pracy nie znam innych studetow nie chodze na wyklady

Gość poszczyknięta
no ale młodsza już nie będziesz - jak masz się męczyć w beznadziejne pracy potem , to już chyba lepiej mieć 4 lata poślizg , nie ? No ale to tylko ty możesz wiedzieć , czego chcesz. W każdym razie o wiek sie nie bój - 26 to wcale nie jest dużo na poznawanie facetów

Gość Wiesz to nie zależy
chyba od kraju.Ja też mam wszystko, studiuję i jestem w Polsce, ale też nikogo nie mam:(najważniejszego:(.Jestem atrakcyjna,dobra ale nie mam szczęścia w miłości:(

Gość ciezka_decyzja
studiuje dla papierka zaczelam te studia bobyly prestizowe chce je skonczyc a potem prowadzic swoja firme ktora zakladam juz w tym miesiacu w sumie na wiek 23 lat osiagnelam bardzo duzo ale ta pustka... chcialabym sieprzytulic do kogos innego a nie wciaz do poduszki.....:(:(:(:(::(:(:(:(:(:(

Gość poszczyknięta
ale powiedz szczerze : ty chyba wykluczyłaś w ogóle takąmożliwosć, że mogłabyś się związać z jakimś tubylcem , co? Bo oni tylko xle dla ciebi chcą. Tak przynajmniej wnioskuję z postów

ale po co do mody potrzebne rysunki? moje wyobrazenie jest takie ze szukasz materialow i innych rzeczy, kroisz, zszywasz, znajdujesz kogos aby to zalozyl na siebie dla mnie kwestia talentu plastycznego jest wzgledna, sa tacy ktorzy zadnej szkoly nie ukonczyli, wystawi taka jedna swoje rozbebeszone lozko na wystawe i zostaje to ogloszone wielka sztuka i znajduje sie taki ktory kupi to za jakas astronomiczna sume, albo taki drugi co kupi prosta zabawke i na jej podstawie zrobi identyczna tylko duza rzezbe i to nazywane jest sztuka, albo przekroi cielaka na pol i wstawi w formaline i to sztuka gdybys wziela worek po kartoflach i wyciela dziury na glowe i ramiona i kogos w to ubrala to znalazlby sie ktos kto nazwalby to sztuka, albo zaprojektuj bielizne ze slomy , to tez sie ktos znajdzie kto to kupi ;) gdzie teraz jestes ????

Gość ciezka_decyzja
do wiesz to nie zalezy ale chodzisz na randki faceci Cie adoruja a ja juz mam takie kompleks y strrrrraszne mimo ze wiem ze bb sie podobam zwlaszcza tu gdzie babki sa grube w ogole niezadbane

Gość Wiesz to nie zależy
Wiesz mnie to chyba mężczyźni się boją:(czują się przy mnie onieśmieleni:(zauważyłam to :(A co do adoracji to fakt to bardzo miłe:)ale po pewnym czasie juz męczące, bo Ja bym chciała być z kimś a onieśmielam mężczyzn niestety:(

Gość ciezka_decyzja
w Norwegii

Gość ciezka_decyzja
aaa ich opinia na temat polek latwe czesto prostytutki przyjezdzaja tu szukac meza a ja siedze tu 3 lata haruje jak wol studiuje z narzeczonym(Polakiem) rozstalam sie we wrzesniu od tego momentu wzsystko idzie pdo gorke....

o kurcze, nie wiem czy bym sie zdobyl tam jechac, szacunek

Gość Wiesz to nie zależy
Wiesz to chyba naprawdę nie zależy miejsca wiem to po sobie. Na pewno muszą tam być wartościowi mężczyźni.Może ich onieśmielasz albo słuchają plotek:(

Gość ciezka_decyzja
no niestety oni sie tylko gapia a jak przyjdzie co do czego zadowola sie krajanka z duzym biustem ktora to wlezie im do lozka jak tylko wyjda z imprezy....