Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chizia mizia

bol podczas stosunku

Polecane posty

Gość chizia mizia

od niedawna zaczelam wspolzycie, i jestetm na jeanine. Kochamy sie z moim facetem 2-3 razy w tygodniu tak po 2razy. Na poczatku wrzystko jest dobrze,fajnie, milo, ale po dluzszym bzykaniu czuje jak by cala "rura" mi plonela i czuje bol jak rusze sie penis we mnie. czemu tak jest?

Gość mam tak samo
mam podobne odczucia jak Ty. Nigdy nie potrafilam tego dokladnie opisac..nie wiem dlaczeho...sama chetnie bym sie dowiedziala czy to normalne czy inne tezx tak mają...czym to moze byc spowodowane.W pewnym momencie jest tak,ze boje sie jakiekololwiek ruchu jego we mnie, bo czuje sie, jakby ktos tarką jezdzil w srodku mnie

Gość dziewczynki
bo macie suchutko... zadbajcie o długą grę wstępną lub środki nawilżające w globulkach lub żelach.

Gość mam tak samo
nie wiem, myslalam o tym..ale to nie wydaje sie problemem, bo facet zawsze jest zachwycony tym, jaka jestem mokra..i rzeczywiscie tak jest...dlatego juz nie wiem co o tym myslec..Moze na poczatku taka jestem, pozniej sie spinam, i jestem sucha..nie wiem.dzieki za odpowiedz

Gość LEPIEJ SPRAWDZIC...
DZIEWCZYNY IDZCIE DO GIN MOZE MACIE BAKTERYJNE JAKIS ZAPALNIE POCHWY LUB COS PODOBNEGO...I MOZLIWE,ZE PRZYDATNE BEDZIE BADANIE MOCZU...MIALAM PODOBNIE...:(DOSTANIECIE TABLETKI I GLOBULKI...ILOSC BEDZIE ZALEZALA OD ZAAWANSOWANIA CHOROBY...

Gość chizia mizia
co do nawilzenia to tez nie mam co nazekac, bo leci ze mnie jak z fontanny i facet moj mowi, ze nigdy nie spotkal sie ze jakas laska miala az tak bardzo mokro...wiec na nawilzenie nie mam co nazekac,ale wlasnie czesto po jakims czasie zaczyna molec, ze musimy konczyc sie kochac.

Gość apsaita
a mnie boli gdy kocham sie z partnerem od tylu dlaczego?! moze powodem jest to iz ma on dosc dlugie pracie, a ja jestem osoba drobna.. a moze to cos ze mna..? odp prosze