Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leilaza

czy moge byc w ciazy??

Polecane posty

Gość leilaza

okres mam dosc nierugularnie, ostatnio w sumie z moim chłopakiem chcielismy miec dziecko i kochalismy sie bez zabezpieczenia, jednak rozsadek wzia górę i wziełam postinor ( to mogło rozregulowac) Poprzez zmiane klimatu i przebywanie nad morzem okres miałam co 16 dni. Zabezpieczamy sie ogolnie przez gumkę, i wyliczanie dni płodnych, tabletki mi nie słuzyły - ginekolog przykazal mi brac po 2 sztuki - zle sie czułam, nie chciałam sie faszerować hormonami. Ostatnio okres m miałam od 14-17 maja, kochalismy sie bez zabezpieczenia 21, ostatnio odczuwam bole w podbrzuszki ok 2 - 3 dni, i wstaje w nocy w celu oddawania moczu ( czasem nawet 2 razy), czuje sie senna i przemeczona , ale to moge zwalic na pracę i pogodę, innych objaw nie zauwazyła, albo moze nie wiem jakie moga byc jeszcze. Nie przeraza mnie ten fakt, jestesmy ze soba juz prawie 1,5 roku, mamy po 28 lat, jestesmy do tego przygotowani i psychicznie i pod wzgledem zabezpieczenia materialnego, choc zawsze mowilismy ze po slubie.....

\"ostatnio w sumie z moim chłopakiem chcielismy miec dziecko i kochalismy sie bez zabezpieczenia, jednak rozsadek wzia górę i wziełam postinor \" wez to sobie przeczytaj...ostatnio w sumie chcieliscie miec dziecko, ale potem sie rozmysliliscie i wzielas postinor :o no dobra juz sie nie wypowidam - postinor mogl rozregulowac - to tyle ode mnie bo mnie autentycznie zatkalo po pierwszym zdaniu...a wy macie 28 lat