Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana2222

Brak okresu

Polecane posty

Gość zestresowana2222

Dzisiaj powinnam dostać okres a tu nic!!!czyżby wapdak???od rana mam mdłości!!!!boję się jak cholera!!!

a co to jest jeden dzien spoznienia?! jesli sie zabezpieczaliscie to nie ma powodow do paniki

Gość gcfghnhbvnbvnc
zapraszam serdecznie na forum www.forum.idealne.com naprawde warto tam zajrzec. tam znajdziecie przyjacielskich ludzi ktorzy zawsze wam pomoga

Gość jak mam się zalogować
no to forum "Idealne". Wpisałam nazwę i hasło i wyskiczyło mi że nazwa nie istnieje.

Gość Wioletka
najlepiej jak zrobisz test.Ja nie mam okresu od 2 tygodni zrobiłam 2 testy i są negatywne więc czekam na okres.przyczyny nudności mogą być różne np stres,zatrucie itd być może ciąża polecam test

Gość merie
podzielę się z Wami jaka jestem głupia,bo już wytrzymać ze sobą nie mogę. Tydzień temu- 23 dzień cyklu troszkę się piesciliśmy, potem umylismy łapki,ubralismy się, wszystko fajnie. potem ja siadłam mu na kolankach :P ale musiał sobie COS :P poprawić ;) a po jakis 5 minutach dotknał mnie tą ręką. wiem,że nie jestem w ciaży i tylko wkurza mnie brak okresu,bo własnie przez ten brak wynajduję sobie argumenty,że może jednak.znacie jakiś sposób,żeby ten okres nieco przyśpieszyć?