Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co do nicka nie mam

To straszne jak temu zaradzić

Polecane posty

Gość co do nicka nie mam

mam problem nie potrafie trzymać moczu jak np wracam do domu i mi się bardzo chce nie zawsze się wyrabiam czasem poprostu robie trochę w majtki może ktoś też tak ma albo mial jakaś rada na to?

Gość jejku
ja jak sobie pomysle o sikaniu, to po prostu musze od razu, gdziekolwiek bym byla:-( dobija mnie to, moglam byc w ubikacji 10 min temu, ale pomysle i juz nie ma rady, biegiem gdziekolwiek! kuźwa, jak mi to utrudnia zycie:-( i nie mam na to sposobu, musze od razu, bo inaczej...fak!!!

Gość co do nicka nie mam
to wiesz co ja czuje. Kiedyś nawet nie wytrzymalam a byłam w jasnych spodniach boże jaki obciach mój facet dał mi koszulke ale mu się nie przyznałam tylko powiedziałam że to przez okres podpaska mi przeciekla

Gość co do nicka nie mam
gerda a w jaki sposób??

Gość polecam powiedzieć o tym
ginekologowi, przy najbliższej okazji, takie rzeczy leczy sie farmakologicznie, po co sobie tak utrudniać życie, poza tym ćwiczenia mięśnia Kegla pomagaja troche trzymać w ryzach narządy miednicy mniejszej... naprawdę polecam lekarza

mięśnie Kegla najłatwiej zlokalizować siedząć właśnie na sedesie i oddając mocz, spróbuj wtedy zacisnąć mięśnie tak jakbyś chciała zatrzymać strumień moczu, jeśli Ci się to nie uda, to znaczy że mięśnie masz po prostu słabiutkie i dlatego masz takie problemy... ćwicz tak najpier w ubikacji, a potem gdziekolwiek, nawet stojąć na przystanku, zaciskaj i rozluźniaj mięśnie, na pewno sie wzmocnią

dodoatkową motywacją może być fakt, że silne mięśnie Kegla bardzo ładnie wpływają na doznania w czasie seksu

Gość jejku
kilka lat temu leczylam sie u urologa i pomoglo na jakis czas, ale potem wrocilo:-( ale ja wiem, ze to siedzi w mojej psychice po prostu, jak nie mysle, albo jestem w domu i wiem, ze kibelek jest tuz tuz, to jest ok. ale jak tylko jestem gdzies dalej, albo w obcym miejscu i nie wiem gdzie wc, to zaczyna sie koszmar:-( wiec mi to chyba psycholog by sie przydal...

Gość co do nicka nie mam
dziękuje spróbuje zobaczymy co z tego wyjdzie a co do gina kurcze jakoś głupio byłoby mi powiedzieć o czymś takim

taak - teraz głupio powiedzieć lekarzowi, a potem tylko pieluchomajtki zostają :( Przepraszam za brutalność

no ale to jego specjalizacja jest, czemu miałabyś się wstydzić? powiedz, może cos fachowo poradzi, nie musisz mówić że sikasz w majty, po prostu powiedz że masz problemy z nietrzymaniem moczu, lekarz będzie wiedział o co chodzi, nie Ty jedna masz ten problem

Gość co do nicka nie mam
pewnie masz racje. To napawde uciążliwe lubię chodzić w stringach ale jak mam gdzies wybrać się daleko nie zakładam ich

Gość wwwmmm
Marsz do urologa!!!

Gość co do nicka nie mam
chyba nie mam wyjścia faktycznie po co się meczyć jak można temu zaradzić

Gość co do nicka nie mam
może głupio zapytam ale ja się ćwiczy mieśnie wczoraj próbowałam ale niewiem czy dobrze

Gość slyszalam o tym
slyszalam ze wiele kobiet po porodzie naturalnym ma problemy z trzymaniem moczu, w takiej wystuacji nalezy zwrocic sie do ginekologa, a nawet lekarza rodzinnego, a on skieruje dalej

Gość co do nicka nie mam
tyle że ja jeszcze nie rodziłam

Gość urolog albo ginekolog
to po dziecku dopiero będziesz miała problemy, powinnaś już teraz iść do lekarza i zbadać się