Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona manipulanta

mąż manipulant

Polecane posty

Gość żona manipulanta

tak potrafi zamotać, że czuję się jak idiotka i już nie wiem co jest czarne a co białe.................

Gość żona manipulanta
dodam, że zawsze wychodzi na jego

Ja tez sie ciesze twoim szczesciem , wzajemny szacunek i milosc to podstawa udanego zwiazku ,dbaj o meza - on Cie bardzo kocha .

Gość to niech będzie ani białe ani
czarne, tylko szare!

Gość pampampampamsrataatat
podnoszę

Gość tak se pisze
yyy... manipulowani są ci którzy się dają manipulować

Gość Wiesz jak ...
tzw. "różowe okulary " spadna tobie z oczu wtedy powiesz mu ./.. kochanie nie, to nie tak ... :-D

też czasem mam wrażenie, że jestem manipulowana przez męża + lekko podszantażowywana emocjonalnie...czasem muszę się lecieć do kumpeli, albo pytać o zdanie na jakimś forum, żeby przekonać się że jestem normalna...naszczęście jestem bardzo niezależna i prawie zawsze stawiam na swoim...tylko to uczucie, że się ma narąbane pod sufitem to niezbyt miłe jest.

Gość obi
pytanie zasadnicze-ile jestescie po slubie(od tego sie zaczyna Twoja tolerancja)

Gość Nie rozumiem ..........
co to znaczy zamotać ? A ty co jesteś uposledzona, czy zapominasz, że maszjęzyk w gębie ? Nie daj się i tyle.

Gość niezlosliwa
tez czasami mam takie wrazenie... Tak potrafi to wszystko poobracac ze wierze ze on ma racje... Dzis doszlam do tego dlatego sie tak dzieje...bo ja mu ufam, i jesli mowi cos nawet niezgodnego z prawda ja mu ufam, nawet jesli to ja poczatkowo mialam racje... HWEhE,oczywiscie nie zawsze;)

Gość Wiec ty mu
ufasz mimo, że wiesz, że on kłamie ... Dziewczyno, a nie uważasz, że najwyzsza pora żeby spadły tobie z oczu tzw. różowe okulary ? Bo przebudzenie twoje może być bardzo bolesne. Nie umiesz powiedziec NIE , nie godze się na to zebyś mnie okłamywał . Nie daj się zwariować ...