Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda kobietka

Jakie miałaś menu na własnym weselu??

Polecane posty

chodzi mi o to, ile płaciłyście za jednego gościa i co w tą cene było wliczone :) no i tez interesuje mnie jakie smakołyki królowały na talerzach gości weselnych :) z góry dziekuję 🌼

Gość Malutka2121
Wypowiem się może jako gośc weselny :) Otóż czymś, co mnie zaskoczyło na weselu mojej kuzynki (i to bardzo miło) było pojawienie się tataru. Taki prawdziwy wołowy tatar z surowym jajkiem, posiekanymi: cebulką, ogórkiem konserwowym i marynowanymi grzybkami. Tyle że restauratorzy obawiają się czasami oferowac coś takiego, bo to w końcu surowizna.

Gość znak zapytania_23
ja płaciłam 130 zł od osoby, był w tym tort, 1 i 2 danie + 2 surówki do wyboru, nastepnie 1 danie gorące-placki po cygańsku z sosem grzybowym, 2 danie gorące-barszczyk z krokiecikami, 3 danie gorące-frytki i udko z kurczaka + zimna płyta, ale to liczone było ogółem-3 rodzaje ryb, 2 sałatki, owoce, słodycze

Gość Marysia II
120 zl od osoby 1 danie - rosol z makaronem 2 danie - ziemniaki+3 gatunki mies do wyboru i bukiet surowek jajka faszerowane,nadziewany kurczak,szczupak faszerowany z sosem jogurtowo-czosnkowym,bukiet pieczonych wedlin. na cieplo:pieczona karkowka i kluski slaskie,bigos z biala kielabasa,flaki wolowe na rosole,krokiety z pieczarkami i barszczyk czerwony oprocz tego salatki,surowki,kawa,herbata,ciasta,napoje i soki. Ekstra zamawialismy wedzonego wegorza,owoce i tort weselny Tyle pamietam

Gość krystyna_wojtas
u mojej córki w zeszłym roku było: 120 zł/osoby rosół z kolorowym makaronem 2 mięsa do wyboru, ziemniaki po staropolsku, 2 surówki do wyboru kompot potem był tort + ciepłe napoje (herbata, kawa) 1 danie gorące-ryba opiekana w sezamie + frytki + surówka 2 danie gorące-pierożki z grzybami+barszczyk czerwony 3 danie gorące-bogracz było jeszcze 4 danie dla ostatnich zyjących :P:P:P czyli tych co dotrwali do 6 rano-biały żurek z jajkiem