Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EzFlow

Ona w ciazy a on jedzie ze mna za granice , hmm troche to dziwne ???

Polecane posty

Moj byly facet wpakowal sie w niezle gowno , oczywiscie przyszedl do mnie po pomoc zeby nie bylo , pomoglam mu i robi eto nadal zabieram go ze soba za granice ... zalatwilam mu prace , mieszkanie itd. Wiem ze ma panne , zreszta nawet ja znam , ale jak siedzi u mie non stop bo sie ukrywa do czasu wyjazdu , jeszcze 1 dzien , jutro bedziemy juz w samolocie ... zblizylismy sie do siebie , nawet spalismy ze soba .... a dzisiaj dowiedzialam sie ze jego panna jest w ciazy .... Zupelnie nie wiem co mam zrobic

Gość ile Ty masz lat
?

Gość helenka-
ty głupia dziwko, inaczej nie potrafię o tobie myśleć - zostaw go w spokoju!!!!!

zaraz zaraz , ja go nie ciagne tam na sile ani ze soba !!!!! On mnie sam o to prosil , nie zabieram go tej drugiej lasce , sam mi sie pcha w lapy !!!!

Gość ile ty masz lat
ponawiam pytanie

Gość peteleczka
czemu kur.... ludzie chlopak sam do niej przyszedl ja bym tu ocenila malo odpowiedzialnego faceta niz ja ..... !!!

Gość ile ty masz lat
i może jeszcze zmusił ja do stosunku? litości...

Gość czytajcie ze zrozumieniem
skoro nie wiedziała, że facet ma pannę z dzieckiem, to dlaczego od razu k...wa i suka?????? chyba raczej ch...j???????

Gość buahahahhahhaha
niezly ubaw musi miec ten koles, a wy obydwie jestescie frajerkami. Ty to jeszcze pol biedy, ale tamta niezle sie wkopala. Ciebie wykorzystal zebys zalatwila mu prace i mieszkanie, jak sie sam w koncu ustawi, to obydwie was kopnie w dupe i znajdzie sobie jeszcze inna. O jezu, jakie te kobity zalosne sa dzisiaj :|

Gość buahahahhahhaha
zeby nie bylo, to dopisze, ze sama jestem babka i robie dokladnie to samo z facetami, co ten twoj koles z kobietami. Po prostu ich wykorzystuje i nie szanuje. Niestety: prawo dzungli. Silniejszy wygrywa. Jesli same sie mu dajecie, to pretensje mozecie miec tylko do siebie.

Gość no to ty też jestez
żałosna bauahahaha, chyba cieskrzywdzili rodzice skoro tak robisz. Inteligentna osoba nie postępuje ani tak jak ty ani jak autorka tego tematu i jej były... Rany, to przerażające, co robicie... Ale poczekajcie, zemści sięto na was...

Hmm dziwne opinie , ja kurwa i dziwka ?? no nie spodziewalam sie . Tylko cholera jak to jest , ja jestem wolna moge robic co chce , moge go prowokowac , wlazic mu na sile do lozka ( oczywiscie tak nie jest ) ale to on ma panne i jezeli sa pomiedzy nimi jakies uczucia to on powinien trzymac sie ode mnie zdala w sferach sexu . Nie czuje sie wykorzystana , bo zalatwienie dla mnie pracy dla niego nie bylo zbyt wielkim wysilkiem , z mieszkaniem bylo podobnie . Tyle ze ta ciaza tej laski troche mnie zaskoczyla .... i zastanawiam sie bo moze go przekonac zeby zostal ...

Gość jesteś chora
kobieto!!!!

boze dziewucho co ty robsz facet predzej czy pozniej oleje cie tak jak tamta obudz sie tu ziemia

Dlaczego jestem chora ??? Nie rozumiem przeciez tak na prawde to pomagam czlowiekowi i nie licze na nic w zamian , mileismy chwile slabosci no i co z tego przeciez nigdzie nie napisalam ze chce z nim byc , po prostu odezwaly sie stare wspomnienia , mieszkalismy razem 2 lata wiec cos tam sie odezwalo .... Zastanawia mnie fakt czy nie powinnam go przekonac zeby z nia tu zostal .. czy to tez zle ???

hmm wiedzialas ze ma Panne znasz ja nawet...i mimo tego siedzi u Ciebie caly czas przespaliscie sie a teraz zdziwiona jestes ze jest w ciazy niezly zakret no nie powiem a ta dziewczyna to jakas dziwna tez jest ona tak lekko pozwala zeby facet jechal za granice z Toba wiedzac ze 2 lata z nim mieszkalas jakas telenowela hihi tylko zeby Ci do glowy nie przyszlo isc do niej i jej o tym powiedziec bo szkoda dziewczyny i uwazaja zebys tez w ciazy nie byla bo sie nie polapiecie z tym wszystkim:))powodzenia za granica

Gość czysty przypadek a może nie
Znam podobną sytuacje pewnego gościa.Czy ten koleś niejest czasami z katowic?

Gość ty nienormalna kupa jesteś
facet ma laskę a ty takie rzeczy piszesz, jesteście siebie warci!!!

Gość Jeanine 22
A ja sądzę, że facet jest koszmarny... Ty natomiast masz jakiśsentyment do niego i jestem to w stanie zrozumieć. Nie rozumiem czemu ktoś nazywa Ciętu dziwką itp. Przecież to faceta wybór... Ty jesteśwolna i możesz robić co chcesz, chociaż ja bym poza pomocąchyba podziękowałą za bliższa znajomość... To jest właśnie myślenie lasek w Polsce, że wszystkiem winna jest ta druga... LLudzie, przecież to facet zdradza!!! Jeżeli nie ztą to z inną. Dlaczego to kochanki są zawsze obwiniane?? Przecież to FACET wybiera... A że ma gdzieś laskę która jest w ciąży no to już jego głupota... Żal tylko tamtej dziewczyny. A Ty lepiej nie zagłebiaj sięw tę znajomośc-nie wchodzi się2 razy do tej samej rzeki!!