Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llulu

facet bliźniak

Polecane posty

Gość llulu

co sądzicie o zodiakalnych bliźniakach??

Gość dwulicowa natura
maniak seksu,,,zdradzaja ,,uwielbiaja kobiety.przy tm sa bardzo czarujacy i inteligentni.dobry material na kochanka .nogdy na meza

Gość Sensazione
Moj maz jest zodiakalnym blizniakiem. Bardzo oddany, wyrozumialy, przekochany i w ogole same superlatywy!!!!

Ja jestem spod bliźniąt, ale z facetem-bliźniakiem to bym chyba zwariowała. Miałam kiedyś takiego i był to straszny nudziarz, egoista, sknera, a do tego maminynek. Może nie wszyscy tacy są, ale mnie się trafił akurat taki egzemplarz.

Gość llulu
właśnie tak pytam,bo ja tez jestem spod tego samego znaku i jestem ciekawa,czy faceci mają takie same usposobienie,jak kobiety bliźniaki

Wiesz, ty możesz inaczej go oceniać, niż inna babka spod innego znaku. A kiedy są wasze urodziny? Chodzi mi o dni i miesiące.

A ja tam lubie bliźniaków..... Znam kilku - inteligentni i zabawni.... żywe osobowości... Niewierni? Wydaję mi się, że to już jakoś takie naciągane, zalezy od wychowania, priorytetów, na pewno nie znaków zodiaku... Na pewno są to osoby przyciągające kobiece spojrzenia;)

Gość llulu
ja urodziłam się14 czerwca a on 13 :)

Ja też znam wielu bliźniakóów, ale ona pyta o faceta-bliźniaka do związku. Moja przyjaciółka jest bliźniak, dwóch moich kolegów też, mój szef. Właściwie z tym swoim byłym mam kontakt do tej pory i muszę przyznać, że nie jesteśmy ze sobą od czterech lat i dopiero teraz fajnie się dogadujemy. Ale jako swojego faceta to bliźniaka bym nie chciała już nigdy.

hehe... Znam osobe urodzoną w tym samym dniu co ten Twój chłopak:P Też facet:D

Naprawdę urodziłaś się 14-tego czerwca?! Kucze, ja też!!! A którego roku?

Gość llulu
pewnie jeszcze niejeden by się znalazł urodzony tego samego dnia:)

Gość llulu
ja urodziłam się w 1981, a Ty??

No napisałam, że znam... Właściwie byłam:classic_cool: z bliźniakami... i jestem, więc coś wiem... I z mojej perspektywy są wierni swojej kobiecie, jeśli ona ich fascynuje, jest nieco tajemnicza, zaskakująca... No ale tak chyba każdy facet chce, juz sama nie wiem:p To tylko znaki zodiaku, ale zgodze sie, ze mają z sobą coś wspólnego....

hehe... nieźle... :D Ten świat taki mały:P

Gość llulu
no już nieraz się przekonałam,że świat jest bardzo mały :)

Gość ____________
gdybym wierzyła w zodiaki pewnie nigdy bym za mąż nie wyszła, to tak samo jak magia imion, bzdet, a najlepiej się o tym przekonałam przyjażniąc się kupe lat z koleżanką, jesteśmy spod tego samego znaku a charaktery mamy tak różne ze hej, wiec nikt mi nie wmówi że każdy bliźniak jest taki sam...

hehe... nieźle... :D Ten świat taki mały:P A kafe jeszcze mniejsze:p

Gość llulu
wiadomo,że każda osoba jest inna nawet jeżeli urodzi się tego samego dnia,ale jakieś cechy wspólne pozostają

A ja w 78. Słuchaj, tak naprawdę znaki zodiaku nie mają tak dużo do gadania. Teraz jestem z facetem spod ryb, a podobno ten znak nie sprzyja bliźniakom. Gówno prawda. Jest nam cudownie ze sobą. Gdybym sugerowała się tym, że on jest rybą, to ominęło by mnie wielkie szczęście. Powodzenia!

Gość llulu
dziekuję bardzo za wszelkie wypowiedzi :)

No ja też mam przyjaciółke z tego samego znaku i jestesmy jak ogien i woda, ale jednak... sie przyjaźnimy:P Tak samo z bliźniakami.... W koncu nie pytam sie kogos - Hej jaki jestes znak zodiaku?:p, ale jednak dwa razy wybrałam bliźniaków nieświadomie:P:P Nie ma mowy oczywiście o podejmowaniu decyzji bazując na znakach zodiaku czy imionach:D

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ja wyszłam za mąz za bliźniaka .Bylismy wzorowym małżenstwem, Tak powiedzialabym ,ze nigdy mnie nie zdradzi tak bardzo mnie kochał................... Jeszcze zdradzjac płakał ,ze nie może zyc beze mnie I jestem po rozwodzie Cicha woda brzegi rwie --------------------------to sedno Teraz wiem ,że go nie znałam wcale mimo tylu lat razem pokazał druga twarz choc czasami ta pierwsza wraca. Jest obrzydliwie dwulicowy ja juz to znam a kochanka poznaje........ Ja jestem koziorożec tak dla uzupełnienia.

Gość BB_Smutna
Ostatnio okazało sie że jestem prawie cztery lata z człowiekiem, którego nie rozumiem.. Wszystko było w porządku tylko, że on ze mną nie rozmawia.. Nie potrafi mi powiedzieć, że źle mi w czymś, że coś powinnam zmienić, by "mnie nie ranić".. Chciałby, żebym schudła (rozmawiam z tym o kimś) ale jak go prosiłam by mi pomógł, on twierdził,że mu sie strasznie podobam... "Oj!Skarbie!" i tyle.Nie jestem heterą.. mój związek się sypie... poza pracą tematy się skonczyly... chcę to ratować...

Gość xyz34
A moj facet urodzil sie 18 czerwca, to tak wlasciwie blisko raka...i rzeczywiscie mimo, ze jest zodiakalnym blizniakiem to ma cechy charakterystyczne dla raka..jak to jest? jestem ciekawa bo szczerze mowiac charakterek blizniaka nie bardzo mi odpowiada, a jeszcze jak czytam tutaj niektore wypowiedzi to zaczynam miec obawy...

Gość najwiekszy zoodiakalny dziwkar
tyle.

Gość a co powiecie
o II ascendencie ?? (1-9 czerwca bodajze) czy to nei z tej dekady mają sklonność do bycia "pies na baby"?

Gość ja pierdyle
XXI wiek a tu dalej ciemnota i ludzie wierzą w gusła...

Gość potwierdzam i już
facet bliźniak: maniak seksu, czarujący, zabawny, i niestety kochający kobiety najlepiej kilka na raz... Facet Bliźniak z wiernością ma niewiele wspólnego - przynajmniej ja takiego nie spotkałam.