Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llulu

facet bliźniak

Polecane posty

Gość tez tak uwazam...
moj kochanek jest z 24 maja i potwierdzam wszystkie pozytywne cechy. nawet to ze jest kochankiem dla mnie jest na +. ja jestem waga a on moj pierwszy i jedyny kochanek a ja jego jedyna jedyna kochanka od wielu lat. moj maz rak i sie nie rozumiemy. gdyby on B byl wolny bylabym jego zona przed moim zamazpojsciem. rozumiemy sie bez slow. jest spokojny opanowany z poczuciem humoru uczuciowy pelen uroku osobistego inteligientny i w ogole +++++

Bliźniak to mój \"przyjaciel\". Wiecznie niezdecydowany, zazdrosny, sam zapomina o świętach, ale nie daj Boże, odpisuj mu dłużej na SMS-a, od razu strzeli focha. Chimeryczny, zmienny, trudno go rozgryźć. Potrafi czarować i świetnie manipulować. Gdy powiesz mu, co czujesz, ucieknie, ale za dwa dni zacznie Cię obejmować w pasie. Lubi niedomówienia, nigdy nie wiadomo, co tak naprawdę siedzi mu w głowie.

Gość ja_tez- jestem_blizniakiem
" maniak seksu,,,zdradzaja ,,uwielbiaja kobiety.przy tm sa bardzo czarujacy i inteligentni.dobry material na kochanka .nigdy na męza" popieram w 1000% - choc sama jestem bliźniakiem

ja jestem bliźniak a mój facet jest lwem. wg horoskopu powinniśmy nieistnieć jako związek.... no cóź jaoś dajemy radę te 7 lat :p kobita bliźniak jest taka sama jak facet bliźniak, ale wszystkich do jednego wora włożyć nie można ;)

Gość a moj facet
tez blizniak i to ur 06.06.76:P fajnie same 6:):)

Gość mój mąż też jest bliźniakiem
jestem 21 lat mężatką i nie sądzę żeby mnie zdradził ;-) Jest domatorem, nie ogląda się za kobietami (przy najmniej przy mnie), wyręcza mnie ze wszystkiego, uwielbia dzieci. Jak czytam te opisy o bliźniakach, to się zastanawiam czy mój mąż czasem dobrze się nie kamufluje ;-) Ale sądzę, że nie. Ja jestem Lwem i dominuje w związku, i chyba tylko to mnie denerwuje

Gość zdradza na 100
zdradza, zdradza i jeszcze raz zdradza!!!

Gość tez tak uwazam...
moj kochanek blizniak bardzo umiejetnie maskuje sie przed swoja zona. ona jest bardzo zaborcza i go pilnuje. dlatego uwazam ze on jest "dobrym" mezem skoro potrafi uspic jej czujnosc. dla mnie zawsze ma czule piekne slowa ale czas dla mnie uzaleznia od uzyskanej przepustki od zony. wtedy kochamy sie bardzo namietnie. jest pomyslowy w lozku.

Gość tez tak uwazam...
moj blizniak ma zdolnosci przywodcze/kierownicze ma dobry gust jest wrazliwy na piekno jest sprawiedliwy wrazliwy szczery/nie sknera/

Gość moskala
Też byłam z bliźniakiem kiedyś i ogólnie było na początku super, poczucie humoru ogromne,rozrywkowy z inicjatywa potrafił zamienić zwykłe wyjście na spacer w totalne szaleństwo ale.... okazał sie niestały, leniwy, najlepiej żeby go kobieta utrzymywała(teraz nic nie robi tylko mieszka z typiarka po 30tce-on ma 24 która ma 2dzieci i go utrzymuje) faktycznie dobry materiał na kumpla,przyjaciela czy kochanka ale nie na faceta do związku, ale to jest tylko przykład ponieważ każdy człowiek jest inny ale i tak nie chce bliźniaka :P

Gość też znam wiele bliźniąt
są przemądrzałe i uważają sie za ósmy cud świata, dwulicowe, egoistyczne, fałszywe, strasznie obłudne i zawistne, kasa jest dla ncih najważnijesza, uwielbiją błyszczeć w towarzystwie i być najważniejsze wyjątkowo paskudny charakter

Gość tez.....
dwa ostatnie posty - dla mnie cos zupelnie obcego. nie znam nic z tych cech charakteru ktore przedstawiliscie.

Gość tez tak uwazam...
zastanawiam sie czy moj kochanek nie zdradzal rowniez mnie swoja kochanke wage. bo skoro tak umiejetnie oszukuje swoja zone przez wiele lat to moze i ja nie wiem o innych babach. widujemy sie rzadko czesciej siedzimy na telefonie. jest czarujacy i niby wiarygodny ale teraz glowy nie dam. a zreszta niech mu to wyjdzie na zdrowie. nie jestem msciwa. w koncu to nie moj maz. a moze dlatego miedzy nami jest jakas sila przyciagania

Gość tez---
blizniak i waga tzn. jeden blizniak przypada na jedna szalke wagi. to najbardziej pasujace do siebie znaki

Bliźniaki są czarującą, ale tylko na początku, z czasem dostrzega się w nich ogromną zdolność do manipulacji. Gdy czar pryska, widzi się ich zaborczość, egoizm, narcyzm, chęć bycia pępkiem świata, ogromne niezdecydowanie. Potrafią świetnie omamić niemal każda kobietę...

Gość tez tak uwazam...
taki jest moj facet. ale mnie to nie przeszkadza bo dla mnie swojej kochanki jest super.

Gość była kobieta bliźniaka
Był jeden bliźniak "na poważnie " w moim zyciu i nigdy więcej :) Czarujący, kochany, zrobi wszystko ale zanim to zrobi nakręci, namota, flirciarz, kobieciarz ;) Zawsze coś tylko nie to co potrzeba. Dwulicowy. Oczywiście, nie same wady miał, ale. Mimo wszystko jakiś wspolny jezyk mieliśmy, ach :)

Gość tez tak uwazam...
ja swojemu blizniakowi mowie same ochy i achy na jego temat bo wiem ze on to lubi. ale potrafi to docenic i odwzajemnia komplementami. pamieta o nagradzaniu drobnymi upominkami / nic drogiego nie przyjelabym chyba ze jego calego/ bo ja waga jestem materialistka i on wie jak mi dogodzic. zaryzykowalabym malzenstwo z blizniakiem. moze wlasnie z waga blizniaki sa spelnione. bede do tego dazyla pomalutku zeby go nie sploszyc. bo blizniaki nie lubia byc ponaglani. wiem ze to oni lubia o wszystkim decydowac.

Może coś jest w tym niedopasowaniu. Jak się spotkają dwa silne charaktery, vide pani Baran i pan Bliźniak, to się nie dogadają. Bo pani Baran czeka na konkrety, a pan Bliźniak najchętniej wciąż skakalby z kwiatka na kwiatek.

Gość tez tak uwazam...
albo z szalki na szalke. znam jeszcze dwoch blizniakow z charakterami j/w i z kazdym z nich moglabym sie dogadac. ja waga. a moje kolezanki lew i panna maja juz z tym problemy.

Gość dobrego nic
niestety podzielam zdanie większości: zdradza na umór! ale jest dowcipny, inteligentny, zaradny. Taki typ na dobrego kolegę nie na partnera chyba że ktoś lubi tłok w sypialni;-)

Gość bettty la feaaaa
Ja bylam z blizniakiem i powiem Wam tak.Jest czuly,potrafi o kobiete zadbac,moj to byl straszny zazdronik,co do pewnego czasu mi sie podobalo.Niestety pozniej zaczal traktowac mnie jak swoja wlasnosc,nawet na innego spojrzec nie moglam,bo robil mi afere,no szok.Na dodatek zdradzil mnie,przyznal sie,no ale coz.Ja glupia mu wybaczylam(mloda siksa bylam),gdzie po miesiacu od tamtego zdarzenia nagle stwierdzil,ze to koniec,ze nic juz nie czuje.Po tygodniu znow chcial powrotu.Znow ja glupia sie zgodzilam i po tygodniu znow to samo,,Nic nie czuje''. Cale szczescie ,ze z nim juz nie jestem,a teraz mam kochana rybke :).

Gość bettty la feaaaa
Aha- ja jestem typowy baran ;]

kurcze kompletnie nie mogę uwierzyć w to co mówicie.. :P mam faceta spod znaku bliźniąt i jest cudowny to najlepszy czlowiek jakiego znam, czuły troskliwy oddany kochany NIE ZDRADZA a przy tym jest meski silny daje poczucie bezpieczenstwa ehh same superlatywy.. :):) ja z kolei jestem wagą a wg horoskopu stanowimy idealną pare wiec to może dlatego ten mój bliźniak tak mi podpasował:P :D

Gość tez tak mam...
czarna - a juz myslalam ze moj blizniak jest nietypowy. a tak naprawde oni sa stworzeni dla nas wag.

Gość Zdrajca Kłamczuch i Egoista
właśnie taki jest facet bliźniak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tez tak mam...
ale nie dla wagi. jestesmy po drugie stronie.