Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onTarnow

Kawowe kondomy? Maja kofeine?

Polecane posty

Gość onTarnow

Niedanwo na stacji benzynowej widzialem kondomy o aromacie kawowym. Dla tych co nie wierza i zaraz beda jechali, to mowię- poważnie.Czy Zawieraja kofeine? Czy w jakims stopniu mogą wpłynąc na przedłuzenie stosunku?

Gość To były
kondomy używane!!! Analnie - i z tąd ten kolor.

a czy gumki o zapachu banana sa oblane sokiem bananowym? czy ty jestes powaznym czlowiekiem?

Gość Te bananowe
były używane przez mozambickie makaki do onanizowania się bananami. I z tąd ten zapach.

Gość z tąd
???? stąd, ANALfabeto :O stąd, z stamtąd

Tak oczywiscie zawieraja kofeine. Stad przyjemne pobudzenie podczas stosunku. Wytwarzane sa w kooprodukcji z Nesca, kraza plotki, ze pracownicy wytwarzajacy kawe otrzymuja przydzial 15 na miesiac za darmo.

Gość Fissura Ani
z stamtad tez brzmi niezle...

Gość Modelka1990
na pewno muszą mieć kofeinę skoro mają kawowy smak debile! a niby skąd kawa ma ma kawowy smak? wlasnie z kofeiny, co? douczcie sie najpierw, a potem gadajcie! do autora - musisz poczytac na pudelku. na pewno jest napisane cos o tym, ze nie mogą byc uzywane przez osoby uczulone na kofeine.

Gość onTarnow
Jestem powazny. Pytam bo np mietowe powoduja przyjemny chlod podobny do tego co szampon timotei mietowy, wiec jednak chyba maja kurde miete co nie?? wiec kurde kawowe czemu by nie mialy miec kawy i przez to kofeiny??

Gość onTarnow
Czy kofeina wiec wnikaja w scianki pochwy moze ja dodatkowo "doelektryzowac" dac jej takiego malego kopa?

Gość babcia zuzanna
tonie kofeina tylko teina wieciei ze teina w polaczeniu z lateksem moze byc reaktywnym ukladem moze pod wplywem tarcia i ogrzewania wydzielac wolen rodniki jak anion ponadtlenkowy i stad sa niebezpieczne dla twojego zdrowia p.s. chlopaki som okropne naoglondajom sie a potem kazom nam to robic!!! fuj!!!

Gość Modelka1990
onTarnow - nie sluchaj ich. Na pewno mają kofeine, bo inaczj by nie smakowaly tak jak kawa, wiadomo. Ja też chyba je widzaiłem na CPNie ostatnio, bo byly takie w czarnym pudelku. To te onTarnow?

Od dawania cipce kopa to Ty jestes wiec sie nie podpieraj kawowymi gumkami. Swoja droga zielona herbata tez ma od cholery kofeiny a nie smakuje jak kawa wiec Modelko 1990 troche Twoja teoria ze smakami sie nie sprawdza...

Gość onTarnow
Nie pamietam jakie pudelko, ale byly napewno. Ile takich nalezaoby zalozyc zeby dziewczynie dowalic tak zeby ruchala sie jak szalona?

Gość babcia zuzanna
neiiwem po co ci kofeina... nasmaruj sobie fiuta kokaina..zobaczysz jak panienka odleci w kosmos..a 100jak wydasz na ten bajer to sie nie przejmuj jak jej zapodasz zdziebko koksu to zrobi ci takie rzniecie ze w najlepszym paryskim burdelu takiego ru8chania nie zaznasz!! p.s. faktyczni emodleka 1990 jest glupia jak but wiadomo blondyna p.s. 2 w kawie tez jest teina... teina i kofeina to to samo zielona herbata ma nawet 5% teiny wiecej niz kawa lltylko pije sie kawe bardziej stezona!!

Gość Te zapoachowe
to pic na wode. Tyle że pachną a smaku żadnego-sam lateks.a jakby była kofeina to i smak by był.

Gość babcia zuzanna
zerznij ja w dupsko!!!!

Gość a co w takim razie
z kawą bezkofeinową :p jest bez smaku ? :p teraz są w modzie aromaty identyczne z naturalnymi, naśladują wszystkie zapachy :p

Gość onTarnow
czyli nie maja takiego smaku? Dziewczyny wypowiedzcie sie czy jak robicie pałe swojemu kolesiowi to czuc kawę czy nie?

Gość To ja poproszę....
paprykowo-cebulowe

Gość babcia zuzanna
a co to bielinka??? ciocia herka??? jak idymy z moim bratem na balety to zwawsze mowimy ze idziemy do cioci herki!! jest taka fajna mila w dotyku latwo sie ja dzieli i aplikuje... zerznij ja na stojaka w dupsko bez gumy chlopie tylko frajerzy rzna sie z gumka!!! trzymam za cieibe kciuki

Gość Fissura Ani
Babcia Zuzanna ewidentnie zalatuje mezczyzna...

Gość onTarnow
Jesli mowicie ze sa to sztuczne aromaty to jak np bym wkladal dziewczynie w twarz to nie zaszkodzi jej na zoladek?

Gość Te zapoachowe
Do onTarnow- kondomy zapachowe jak sama nazwa wskazuje mają pachnieć a nie smakować. Zapach lateksu da sie zabić ale nie smak. Wiem bo sprawdzałam. To nie chipsy a gumki-prezerwatywy jak kto woli.Mają zabezpieczać a nie smakować czy pachnieć:P

Gość Fissura Ani
No wlasnie maja zabezpieczac... Tak jak pachnace migdalowo sejfy i klodki o zapachu rozanym z nuta wanilii.

Gość babcia zuzanna
posluchaj sprawa jest prosta jak drut kobieta zeby czuc sie szczesliwa potrzebuje tylko jednego zeby kochac i byc kochana!!! kuamsz wiem ze trudno to zrobic na zywo...ale jest jeden sprawdzony sposob chcesz iweidzeic jaki... no jasne ze chcesz: bieresz ja ...calujesz namietnie po policzkach nosku ustach szyi,..i w penwmy momencie obracasz ja tylem do csiebie ...i calujesz jej kark nadazasz??? i ni z tad ni zowad hehehe pochylasz ja mocno na stole..rozsuwqasz jej nogi szeroko przywierasz do niej swoimi biodrami i wchodzisz na maksa tak jak rozpalona do czerwonosci sowiecka rakieta wbija sie w atmosfere!!! to wszystko nie mam nic wspolnego z facetem!!! hehehe

Gość babcia zuzanna
czy mozliwe jest zeby kochac dwie kobiety na raz???? oczywiscie...ja kochalem juz 3 na raz..asle strasznie drogo wyszlo E !!!! kocham zarabiac w E...:)