Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....pękam ze śmiechu

goście z daleka i kłopotfryzjer

Polecane posty

Gość czerwcowa pani
ja powiem ci ze teraz tez się zastanawiam bo moi goście sa z daleka i mam kłopot czy oby tych fryzjerów nie bedzie za mało dla moich gości jakby się zdecydowali faktycznie skorzystac z usługi. na liscie wpiszę 5 fryzjerów i do kazdego powpisuję po 4 gości i jakby co to ich tam odeślę:D i juz. Myslę ze nie bedzie kłopoty z wejściem do fryzjera na ostatnią chwilę bo faktycznie trzeba się wczesniej zapisywac. No ale co będziemy się przejmowac. W razie czego lista bedzie sporządzona i juz:0 jeszcze raz powtarzam temat nie jest moim zdaniem prowokacją , to normalny problem z fryzjerem gości z daleka.

Gość teoddora z wora
a olac tam goście , jeszcze czego zeby martwic sie fryzurkami babci czy cioci. Rozumiem ze młodzi moga miec dykomfort bo pewnie jakas laseczka zechce miec slicznego koka a tu nici i bedzie musiała liczyc tylko na swoją prostownicę, lub na jazde w wałkach i na lakier z brokatem. No nie ma lekko, to pani młoda ma byc najpiekniejza w tym dniu a nie ciocia czy babcia.jakby któras zechciała to sie ja wyśle do fryzjera i podtapiruja jej włosy i juz:)

Gość perla przed wieprzem
olac gosci powiadasz ? A jak to sie ma do twoich okrzykow na temacie o wegetarianskim jedzeniu?

Gość teoddora z wora
jak się ma? to wejdz tam i poczytaj jak się ma. na kazdy temat mam swoje zdanie.

Gość teoddora z wora
wesele i jedzenie oraz oprawa muzyczna jest wazna ale zeby sie przejmowac babcia która nie ma natapirowanej fryzurki , bez przesady.

Gość perla przed wieprzem
hehe jajcara z ciebie