Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ....p臋kam ze 艣miechu

go艣cie z daleka i k艂opotfryzjer

Polecane posty

Go艣膰 czerwcowa pani
ja powiem ci ze teraz tez si臋 zastanawiam bo moi go艣cie sa z daleka i mam k艂opot czy oby tych fryzjer贸w nie bedzie za ma艂o dla moich go艣ci jakby si臋 zdecydowali faktycznie skorzystac z us艂ugi. na liscie wpisz臋 5 fryzjer贸w i do kazdego powpisuj臋 po 4 go艣ci i jakby co to ich tam ode艣l臋:D i juz. Mysl臋 ze nie bedzie k艂opoty z wej艣ciem do fryzjera na ostatni膮 chwil臋 bo faktycznie trzeba si臋 wczesniej zapisywac. No ale co b臋dziemy si臋 przejmowac. W razie czego lista bedzie sporz膮dzona i juz:0 jeszcze raz powtarzam temat nie jest moim zdaniem prowokacj膮 , to normalny problem z fryzjerem go艣ci z daleka.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 teoddora z wora
a olac tam go艣cie , jeszcze czego zeby martwic sie fryzurkami babci czy cioci. Rozumiem ze m艂odzi moga miec dykomfort bo pewnie jakas laseczka zechce miec slicznego koka a tu nici i bedzie musia艂a liczyc tylko na swoj膮 prostownic臋, lub na jazde w wa艂kach i na lakier z brokatem. No nie ma lekko, to pani m艂oda ma byc najpiekniejza w tym dniu a nie ciocia czy babcia.jakby kt贸ras zechcia艂a to sie ja wy艣le do fryzjera i podtapiruja jej w艂osy i juz:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 perla przed wieprzem
olac gosci powiadasz ? A jak to sie ma do twoich okrzykow na temacie o wegetarianskim jedzeniu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teoddora z wora
jak si臋 ma? to wejdz tam i poczytaj jak si臋 ma. na kazdy temat mam swoje zdanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teoddora z wora
wesele i jedzenie oraz oprawa muzyczna jest wazna ale zeby sie przejmowac babcia kt贸ra nie ma natapirowanej fryzurki , bez przesady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 perla przed wieprzem
hehe jajcara z ciebie

Udost臋pnij ten post