Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

areag

Ile sztuk miesa na odbiad?

Polecane posty

ile liczycie sztuk miesa na osobe.. bo ja mam podane w zesawie w restauracji ze sa 2 sztuki na osboe, wydaje mi sie to mało.. jak jest u Was ?.. pozdrawiam

Gość llllllllllllllllllllllllll
3 CHYBA STARCZY

U mnie manager restauracji zaproponował 4 sztuki, ale ma z tego zostać coś na poprawiny.

Gość ajajajja
mysle ze dwie 2 to zamało .. trzy to tak w sam raz, cgyba ze rodzina niejadkow:)

Gość kurna tu
Ja na swoje wesele mam zamówione 4 szt na osobe i się boję że mi nie starczy bo poprawiny zaczynam od obiadu. Ja bym się bała zamawiać 3 szt a o dwóch to juz nawet nie myślę. To wszystko zależy czy masz z poprawinami czy też nie ale mimo wszystko to 2 szt to chyba za mało.

Gość ejka
ja mamm 3 bez poprawin i mam nadzieje ze starczy

Gość weronika z warszawy
najlepiej zacząc wesele tak ok 18.0 wtedy juz nie ma obiadu tylko bardziej kolacjza ciepła dwu daniowa (obiad zjedzą sobie goście o 13.00) sami w domu. więc potem ok 21.00 drugi ciepły posiłek czyli druga porcja mięska. ok 23.30 trzecia porcja miesa - ciepły posiłek. ok 2.00 trzecia ciepły posiłek - czyli czwarta porcja mięska. i do rana starczy im.

Gość weronika z warszawy
a moze ktos powie jakies menu na wesele? lody kiedy? ile rodzai ciasta i sałatek.....

do weroniki obiad : rosól z makaronem ja bede miała 3 miesa jeszcze nie wiem jakie bukiet surowek .. buraczki i kapustka czerwona oraz fdrytki i ziemiaczki po obiedzie mam lody i ciasto z kawa nastepnie kolacje 4 garmaze na osobe + sałatki 2 rodzaje+ kurczak na cieplo + jakies tam ogoreczki sledziki itp.. pozniej około polnocy tort nastepnie szynka plonaca z kasza lub ziemiaczkami pieczonymi i barszcz czerwony mam w lokalu .. mam nadzieje ze to wystarczy:)

Gość weronika z warszawy
ciasto z kawą ? ale przeciez na stole bedzie pełno ciasta juz.

Gość slubuje 1507
mam 3 sztki miesa na osobe bez poprawin

Gość basia26
na moim weselu będzie 30 osób i tak: 30 rolad 15 udek 15 pieczeni rosół z makaronem 2 rodzaje klusek kapusta czerwona kapusta zasmażana sos tort galaretka z bitą śmietaną 4 rodzaje ciasta 5 rodzaji wędlin 4 rodzaje sera 30 tymbalików śledzie w oleju śledzie w occie grzybki,ogórki,itp ok 23 schabowy ziemniaki smażone pieczarki surówka z kapusty pekińskiej barszcz po 2.00 fasolka bigos