Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajka2

Z ciemnych na blond

Polecane posty

Gość niezapominajka2

Hej dziewczyny mam rozjaśniane włoski kiedyś miałam bardzo ciemne. Mam pytanko używam szampony regenal, szamponów i odżywek do włosów farbowanych i mam piękny efekt jaśniutkich włosków ale niektóre są troszkę ciemniejsze co zrobić żeby uzyskać jednolity kolorek może znacie jakieś domowe sposoby. A używam też czasem spray I wiecie co odrosty są jaśniejsze szczerze powiedziawszy już właściwie nie mam swojego naturalnego kolorku

Gość miikkaa
nie wiem co Ci poradzic ale mam pytanko : jakiego sprayu uzywaz. Podaj firme i szczególy do niego. Nie niszczy on włoskow i ile kosztuje?? pozdrawiam :)

Gość niezapominajka2
spray ROSSMANA wiesz co jak go brałam na całe włoski to nie widzialałam różnicy ale na odrostach szok spryskuje same odrosty jak umyję włoski przed samym suszeniem i są coraz jaśniejsze wyobraż sobie miałam czarne odrosty a teraz mam jakby brąz ciemny blond:)

Gość niezapominajka2
koszt około 4-zł

Gość miikkaa
wow super !! :) ja tez rozjasniam włosy i mam ciemne odrosty. Kolor jaki uzyskałam przez rozjasniane to bardzo jasny blond a moj naturalny kolor to ciemny brąz. I odrosty juz po 2 tyg są widoczne... No to sprobuje tego sprayu no i niewiele kosztuje :) dzieki :)

Gość niezapominajka2
spoko nie ma za co mam nadzieję że uzyskasz podobny efekt wogóle mój fryzier powiedział ,mi że mogą mi jaśnieć włosy same z siebie :)

Gość miikkaa
a jeszcze mam pytanie jak wyglada ten spray? i co jest na nim napisane bo jak sie wybiore do rossmana zebym nie szukała go z godzine :):):)

Gość niezapominajka2
kurcze jak wygląda hmm... dokładnie to nie pamiętam ale jest w czarnej butelce z takimi zielonymi kropkami i pisze na nim spray do włosów blond

Gość miikkaa
ok to przy najblizszej okazji poszukam go i moje efekty opisze na tym topiku :) Pozdrowionka dlla kobietek z rozjasnianymi wloskami :)

Gość niezapominajka2
oki to czekam na efekty rówież pozdrawiam:)