Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwarjowana

Czy dziewczyna czuje sperme w siebie wdalana

Polecane posty

Gość zwarjowana

Odp i dziekuje

Gość Kamieee
ja nie czuje ale wiem kiedy moj facet konczy a sperme czuje w momencie kiedy zaczyna ze mnie wyplywac(biore tabsy)

Gość malućka
:) dobre ale ja czuje kiedy jest en momencik :) to jest proste < malućkie stad mój nick malućka :p > tryśniecie ;) :p pozdrawiam p.s sotsunkowo udanego popołudnia ;)

Gość Justynka_19
Ja nie czuję tego momentu, a myślałam że będę czuła...

Gość hm hmmm
Ja tez nie czuje, tak jak wiekszosc kobiet chyba... ale widze za to po moim facecie :D

A ja biore tabsy od kilku dni i boje sie tego ze jak skonczy wemnie to zajde w ciąże wiem poto biore tabletki ale to jest silniejsze odemnie ratujcie

A ja biore tabsy od kilku dni i boje sie tego ze jak skonczy wemnie to zajde w ciąże wiem poto biore tabletki ale to jest silniejsze odemnie ratujcie

Gość rebeka
Ja też nie czuje tylko potem ze mnie to wyplywa,ale przy tabletkach to nie ma sie co bac:P:P:P

Gość madzia_a
ze mnie też wypływa i nie wiedziałam czy to normalne, od niedawna biore pigułki,wcześniej brałam dianę na trądzik i zawsze stosowaliśmy "przerywańca"

Gość a ja czuję
jak facet we mnie kończy,takie ciepło się rozchodzi:) Bardzo przyjemne,do czasu jak przez 3 dni potem ze mnie wszystko wyłazi..majtki się kleją :O

Gość Dziewczyna21
do A ja czuję --> to ile ten Twój chłopak ma spermy? :) Mi tam tylko od razu po stosunku ja pochodzę to cos wyleci, trochę uciążliwe ale potem mam spokój ;) Ale wolę to niż seks z gumką czy przerywańca ;) A jeżeli chodzi o odpowiedź na temat, to czasem czuje, szczególnie gdy długo nie uprawialiśmy seksu i mu się nazbiera ;) Wtedy tak. A gdy tak z dnia na dzień to nie zawsze. Ale widzę :)