Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pan25

Sam w pracy-nuuuda

Polecane posty

Ooo biurowiecwrocil :D nie ma wloskow szkoda kicia lubi jak sa :( ale ma nizej ...moze pokaze :) Kicia pobawilaby sie........ podraznila lapka..........koniuszkiem jezyczka:D Kocurek ma ochote na psoty:D

...niestety........mi zostało już tylko pofantazjować w myślach...... :)

Gość japierd.........e
ta kicia kotka psotka to jakas uposledzona piersze widze zeby tak rwac kolesia na necie :D

Gość japierd.........e
ta kicia kotka psotka to jakas uposledzona piersze widze zeby tak rwac kolesia na necie :D

Gość japierd.........e
panie25 nie ladnie tak dzialac na 2 fronty :P

do ja pier.... to ty malo jeszcze widziales tu na necie :D ha ha eeech dorwal sie do kompa do pracy smigaj bo sie zgorszysz jeszcze:D

...........fajnie i miło by było, gdyby........ahhh zostawie to dla siebie :) A tak poza tym, niezbyt fajnie sie pracuje siedząc samej w biurze, przez 8h do nikogo buzi nie otwierając. Dobrze, że jest kafe.... Pozdrawiam chłopaki :) Ja do 15h i do domu.

Dzięki Kotka :) Szkoda, że nie jestem aż tak \"odważna\" otwarta jak Ty. A największa szkoda, że nie mam z Kim ich spełniać, no ale cóż, jak pisałaś \"szystko w swoim czasie\". Różnie może jeszcze być........

kotka ... nr gg na forum to sredno dobry pomysl... na poczatek proponuje maila - jest w opisie :)

Andziorka tutaj w necie wszyscy sa odwazniejsi,siedze ie nudze wiec poklikac mozna,czas sobie urozmaicic i umilic :D Glowa do gory cyc do pszodu,znajdzie sie ten kto twoje fantazje spelni pozdrawiam.

kotka zobaczymy jak sie \'akcja\' rozwinie :D cyc do przodu - juz mi sie podoba... :P

Gość Najna
ja też tak siedze sama w tej pracy codziennie i nawet nie mam z kim poflirtować, obok same kobiety pracują...

fajnie tak z samymi kobietami... :) najna - na priv mozemy sie rozkrecic

Gość Najna
biurowied daj swój gg

Najna Ty przynajmniej masz kobiety, a ja sama albo z 40.letnim szefem, no ale mogłoby być gorzej.......wiec nie powinnam narzekać!!!

Gość Najna
mam kobiety ale z innej firmy, spotykamy się czasami w kiblu Są takie dni że nie dziczeje nie ma nawet z kim porozmawiać, można zwariować, chyba zaczne sobie szukać innej pracy.

Andziorka, Najna a ja uciekam do domu, moze mysli i fantazje biore ze soba, wieczorem moglibysmy sie nimi podzielic? proponuje wymiane przy herbatce wieczorowej, wystarczy odpisac na maila ;) papapa

Gość Najna
a ja niestety do 16,30

Wychodze a tu slonce swieci ;) 16:30? Najna zabierz marzenia ze soba, a wieczorem zmieszamy je z moimi? uciekam!