Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miikkaa

skutki uboczne po dianie 35

Polecane posty

Gość miikkaa

poszlam prywatnie do ginekologa ktory przepisal mi diane 35 ze wzgledu na tradzik i zarowno antykoncepcje. Jednak mam brac je tylko przez pół roku a pozniej przepisze mi inne. Po 6 tabletce rano było mi niedobrze, wymiotowałam ale plułam tylko sliną poniewaz nie zjadłam jeszcze sniadania, wiec nie mialam czym. wczoraj o 20 wzielam 7 tabletke i dzisiaj nic mi nie jest- czuje sie dobrze. Inne objawy to miedzy 2-4 bole głowy a teraz od 2 dni bola mnie piersi i sa takie twarde. Czytałam na ulotce ze takie objawy sa normalnie i przechodzą w mire upływu czasu. Czy Wy tez tak mialyscie ? troche sie martwie jednak chyba niepotrzebnie... Prosze o Wasze doswiadczenia ...

Gość odswiezam

Gość M***
bralam diane prawie rok, przez pierwsze 3 cykle 3 godziny po zazyciu pigulki mialam nieznosne bole podbrzusza, potem sie to uspokoilo, nie wymiotowalam, glowa czasem bolala, piersi nie... Po roku mialam robione proby watrobowe. Wyniki wyszly dobrze i przepisano mi jeanine, ktora uzywam juz rok. Nie martw sie, Diane b. pomaga na tradzik.

Gość miikkaa
dzieki :)

Gość agusssia
A ja bardzo dobrze czulam sie po Diane.Poprawila mi sie cera,wlosy na nogach prawie nie odrastaly,wlosy przestaly sie przetluszczac.A co najwazniejsze nadal mialam ochote na seks.A to wazne ,bo po niektorych pigulkach nie ma sie na to kompletnie ochoty.Jestem z nich zadowolona