Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninka mala

filmiki z porodu

Polecane posty

Kobiety, które się chwalą jak to długo i boleśnie rodziły i że to mile wspominają, to jakieś masochistki. Oglądałam te filmy. Tak, istny horror, ale mi nie żal tych kobiet bo same to wybrały. Natomiast żal mi kobiet, które są zmuszane do porodu, zwłaszcza w Polsce z powodu zakazu aborcji. Jak można niewinną obywatelkę na taką torturę skazać? Za co? Albo i też zgwałcone 13 letnie dziewczyny!!!! Polska to naprawdę jest moralnie zacofany kraj. Kobieto, jeżeli boisz się ciąży i porodu, to nie pozwól żeby Cię ktoś do tego zmusił. Najlepiej jedź do Czech i się wysterylizuj (w Polsce sterylizacja też jest nielegalna! Co za ciemnogród!). A jak chcesz mieć dzieci, to sierocińce się przepełniają. Co do cieńcia...jak można tak bez zgody kobiety wziąć nóż i tak ją przeciąć!??? Jak ona później będzie wyglądała? Jak stwór Frankensteina! Jak ona się później komuś pokaże taka? Jak w ogóle można później mieć seks? A ból to już musi być niesamowity. Ja, jakby mnie ktoś zmuszał do rodzenia i bym nie miała innego wyjścia to bym popełniła samobójstwo. Na szczęście się wysterylizowałam jak miałam 23 lata (teraz mam 40), i to była najlepsza decyzja w moim życiu. Teraz jestem jak mężczyzna. Mogę mieć seks i nie będę za to przechodzić przez tortury.

Barbiwo-----> przede wszystkim dziękuję za maila! :o Jeśłi napisanie go choć trochę zmniejszylo Twoje fristracje to się cieszę. Ale wiesz, chyba trafilaś w nieodpowiednie miejsce. To forum jest dla ludzi którzy chcą miec dzieci lub je mają i chcą je dobrze wychować. I chcą o tym porozmawiać, wymiemnić informacje i dośwadczenia. Ty dzieci - z wlasnego wyboru - nigdy mieć nie będziesz więc raczej nie znajdziesz tu wspólnego języka z innymi uczestnikami. Twoje zycie, Twoje wybory, Twoja sprawa.... Nie będe tego komentował. Ale może znajdź sobie inne forum bo tu raczej nie wniesiesz nic pozytywnego.