Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaasienka

Seksuolog proszony o radę ORGAZM

Polecane posty

Gość kaaasienka

Zastanawiam się czy tylko ja mam taki problem ? A mianowicie 3 lata temu urodziłam syna i od porodu nie miałam orgazmu. Wcześniej nie miałam z tym najmniejszego problemu zarówno z meżem jak i wczesniejszymi partnerami. Mąż trochę się przejął ,myśli że to on robi coś nie tak. Ale mnie się wydaję że po porodzie moja pochwa zrobiła się głębsza i nie wróciła do poprzednich rozmiarów,czy może tak być ..? Co jest powodem ? Tylko proszę potraktować mój problem poważnie ,bez żadnych ironicznych komentarzy.. Każdy z nas kiedyś może mieć w tej dziedzinie problemy...

Gość coś w tym jest
w tym porodzie.... bo ja mam kompletnie odwrotnie przed to mialam orgazm raz na ruski rok i to najczęściej dopiero po alkoholu- bo inaczej bardziej mnie to bolało niż podniecało.... a po porodzie, jakby mi coś się tam włączyło.... orgazm prawie za każdym razem, a czasem po kilka razy. Idź do lekarza najlepiej.... nich on coś poradzi.

Gość kaaasienka
Dzięki za odpisy ale może na forum jest jakiś lekarz i coś doradzi. czy konieczna jest wizyta u lekarza osobiście ...?

Gość tu nie lekarz jest potrzebny
a fachman od orgazmów ;)

Gość lilly-lilly
pochwa pochwą na pewno sie miesnie poluzowaly a co z lechtaczka?

Moze powinnas wzmocnic swoja pochwe poprzez cwiczenia,tez jestem zdania ze po porodzie moze twoja pochwa jest luzniejsza,sprobuj codziennie cwiczyc ,cwiczenie to polega na skurczaniu pochwy to tak jakbys wstrzymywala mocz ,zrob to 10razy ale za kazdym razem licz do 10. Zreszta jest bardzo duzo kobiet ktore nie dostaja orgazmu w czasie stosunku ,tylko podczas pieszczot,lub poprostu kiedy mezczyzna piesci twoja lechtaczke reka.Moze powinnas sprobowac czegos innego.

czy podczas porodu bylas nacinana czy popekalas? Moze sie zadazyc ze zostal uszkodzony nerw sromowy

Gość kaaasienka
Jurek- byłam nacinana podczas porodu. Looka-dzięki za cynk ,może regularne ćwiczenia pomogą :)