Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy każda dziewczyna ma duże..

Czy kazda dziewczyna ma duze sutki?

Polecane posty

Chciałbym się zapytać jakie macie sutki, czy są małe czy duże? Czy są wielkie takie rozladle. Generalnie uczyłem się na biologi że sutki mężczyzn są w formie prymitywnej nie rozwinięte, kobiety jednak niektóre mają rozwinięte sutki, i czy one podczas pieszczot takie sutki twardnieją, czy tylko te mniejsze odstające rodzynki?

Gość teterete
Ja mam w formie rozwiniętej....do pasa :-D

Iwonko, mam 16 lat, i pisze się rzeczy, pzdr.

Gość swoją drogą
ciekawe które sutki podobają się chłopakom bardziej???wiecie tak generalnie...które byście woleli;)

Gość teterete
proporcjonalne do wielkości piersi,:-)

Ja tam bym wolał duże, bo małe to mają chłopaki, a jak widze, ze są duże, to czuję, ze niezmieska instota jest posiadaczem takich sutków, duze sutki, snieżobiałe piersi, i opadające gęste włosy do ramion, to jest to :D

Gość Bez obrazy...
... ale wyraz "sutki" oznacza piersi. Tobie pewnie chodzi o "brodawki". Ludzie, nie zapominajcie o takich rzeczach! A co do pytania, to pewnie kazda kobieta ma roznej wielkosci brodawki, tak samo roznej wielkosci sutki, czyli piersi. Tak, jak mezczyzni tez sa zbudowani inaczej. Chyba im wieksza piers, tym wieksza brodawka, ale nie jestem pewna.

Sutek to cycek? Sutek to wierzchołek, a brodawka to swoją drogą i chodzi mi ogólnie o brodawkę z sutkiem. Chciałbym aby moja dziewczyna miała nieopalone piersi i rożową brodawkę taką rozlazłą dużą, a bym mógł posiorpać.

Sutek to cycek? Sutek to wierzchołek, a brodawka to swoją drogą i chodzi mi ogólnie o brodawkę z sutkiem. Chciałbym aby moja dziewczyna miała nieopalone piersi i rożową brodawkę taką rozlazłą dużą, a bym mógł posiorpać.

Gość teterete
SUTKI, gruczoły sutkowe, gruczoły mleczne łożyskowców; u kobiet rozrost sutków następuje w okresie pokwitania pod wpływem hormonów płciowych; rozwinięty sutek dojrzałej kobiety zajmuje przestrzeń od III do VI lub VII żebra i od brzegu mostka do linii pachowej; nieco powyżej środka uwypuklenia sutka występuje brodawka sutkowa, dookoła niej ciemna otoczka brodawki; sutek jest zbud. ze stożkowatych zrazów gruczołowych (10–20), których przewody uchodzą na brodawce sutkowej, oraz z tkanki tłuszczowej; pełny rozwój sutków następuje podczas ciąży i w okresie wytwarzania mleka (laktacja); po klimakterium sutka cechuje rozrost tkanki tłuszczowej i zanik gruczołowej żródło: Wydawnictwo Naukowe PWN

Fajnie, dzięki, to to sobie kulturalnie porozmawialiśmy o sutkach, :D

Gość karolkaaa
:)hehe no ja np. mam jednego "sutka " wiekszego:) prawa brodawka zwyczajnie nie rozwinela sie jeszcze do konca mam 21 lat szczerze to troszke sie niepokoje ale podobno wszystko jest ok:)faktycznie niektore kobiety maja ogromne brodawki i do tego ciemne! sa mezczyzni ktorzy je lubia bywaja tacy ktorym sie nie podobaja, a ja mam i taka i taka:)hehe

Gość gość
niewiem czy kazda ale ja mam wielkie rozmiar D i srednica sutka 8 cm uwielbiam sie nimi bawic;) a po ciazy beda jeszcze wieksze

Gość gość
Duże suty są obrzydliwe, czarne suty też i suty bab po karmieniu wyciągnięte wentyle. Idealny sutek jest jasno brązowy, max 4 cm średnicy, twardniejący przy dotyku w mały stożek albo kuleczki. Sutki na pół cycka to porażka :/

Gość gość
Duże brodawki sa piękne, takie ciemne od ciąży tez śliczne. Mmm

Gość gość
Nie ma to jak wykopać temat po ponad 10 latach :)

Gość gość
sutkofetyszysci do boju !!!! viva wentyle od stara !!!

Gość gość
Bardzo mnie kręcą sutki wyciągnięte jak wentylki. Może jakaś kobieta ma takie? Voyeur94@xboxer.pl