Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kknbvb

Czerwona herbata na co??

Polecane posty

Gość kknbvb

Gość że się wtrące
ja po niej schudlam 5 kg w 10 dni wiec przestalam pic :P a bardzo mi smakowala pilam ta czerwona z PU EHR

Gość zrobcie cos z nia...
Cytuje... Amerykanie nazywają Pu - Erh "mordercą tłuszczu". Badania prowadzone we Francji dowodzą, że 88% pacjentów pijących regularnie herbatę w ciągu miesiąca straciło od 3 do 10 kg. Utrata wagi nastąpiła przy normalnym sposobie odżywiania. Wspomaga pracę wątroby-skutecznie walczy z nadwagą Obniża poziom cholesterolu Oczyszcza organizm z toksyn Pobudza procesy trawienne Zawiera duże ilości cennych aminokwasów i biopierwiastków Zapobiega powstawaniu agresywnych związków tlenu - wolnych rodników Łagodzi skutki spożycia alkoholu Wzmacnia organizm koniec cytatu. zrodlo http://www.oxalis.pl/oherbkaw/puerh.htm

Gość że się wtrące
a tu potwierdze bo ja jej w sumie nie pilam zeby sie odchudzic tylko mi smakowala i dlatego a jadlam zupelnie normalnie - zadnych ograniczen

Gość Kapustka
Jutro kupuję tę herbatę....KONIECZNIE! Ale czy te ochy i achy nie są przesadzone? Bardzo proszę o odpowiedzi ludzi, którzy doznali na swojej skrórze dobrodziejstw tego płynu ;)

Gość do autorki 0000
To ja dalam ten cytat. Sama tez pilam ta herbate, rzeczywiscie pomogla mi utrzymac wage. Tylko kup np cytrynowa, bo taka bez niczego smierdzi i zapach ma nie teges:O

Gość kknbvb
poleccie jakas herbate zcerwona dobra i gdzie kupic w aptece lepiej???

Gość Kapustka
a taka cytrynowa ma też tak rewelacyjne działanie?? I martwi mnie, że piszesz o utrzymaniu wagi :(( a nie o pozbyciu się zbędnych kilogramów. Pozdro

Gość Kapustka
Odpisz proszę, bo zamierzam jutro sobie ją kupic!!!

Gość Imbirka_
Na odchudzanko ;)

Gość Imbirka_
piję ja non stop od ...hm..3-4 lat! Tak do posiłków, stała się juz u mnie w domu "herbata codzienna" I od tego czasu nie tyje, a jak podjem w świeta to przybywa mi 2 kg i po tyg. spada... Jestem zadowolona z dzialania. Mam dzieki niej dobra wage i BMI :) 52(53) kg przy wzroście 165 cm :)

Gość do autorki 0000
Cytrynowy ma po prostu posmak. Dzialanie jest takie samo. Co do efektow to zalezy od ogranizmu widocznie.

Gość że się wtrące
to chyba od organizmu zależy bo ja np schudłam ale moja mama piła i nie schudła ani kg ale tez nie przytyła p.s dodam może że ja i tak byłam dość chuda wiec moze u mnie to szybciej zadzialalo i nie pilam tej cytrynowej tylko zwykla i mi bardzo smakowala (oczywiscie slodzilam 2 lyzeczki :P ) aha i ja po wypiciu szklanki jakies 20 minut pozniej ladowalam na kibelku :D

A możecie Dziewczyny konkretnie napisać nazwę tej herbaty? - chodzi mi o cytrynową. Będę wdzięczna 🌻 .

Gość do że się wtrące
ile schudłaś i w akim czasie?Czy opócz tej herbaty pilaś też inne plny,czy tylko tąherbatę?

Gość cytrynowa jest z firmy
BIO ACTIVE

Gość ja pije raczej regularnie
i jedyne co to zachowuje taka sama wage od dluzszego czasu a jem wszystko w ilosciach -jakie mi sie podobaja:D jak tydzien sie katowałam niejedzeniem i pilam ta herbate spadku wagi nie bylo-wiec nie wiem czy dziala na odchudzanie. Na utzrymanie wagi na pewno. Mam 165 waze 53kg

Dziękuję Wam bardzo za linki, już zobaczyłam i jutro ją sobie zakupię. O czerwonej słyszałam, ale że jest też cytrynkowa :) nie wiedziałam. Zobaczymy jakie będą efekty. Pozdrawiam.

Bzudra z traceniem na wadze... Od roku piję herbatę, nie cwiczę ale się nie obżeram i nic nie schudłam..... Ani grama! Niestety... Pozdro