Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anucha pietruchaaa

WYBIELANIE ZEBÓW?!?!

Polecane posty

Gość Anucha pietruchaaa

jak wybielacie zeby? jakie pasty stosujecie ile kosztuje wybielanie u stomatologa?

Gość Anucha pietruchaaa
ej noo :(

Gość teli
a mnie interesuje, gdzie mozna zrobić takie piekne zęby jak pokazuja w programie " chcę być pieną". pozdrawiam

Gość Adasia25
Dziewczyny, wybielanie u stomatologa kosztuje od 800zzł. w zwyż, i masz białe ząbki z 2 lata. Ja stosuje paste blend a med i własnie zastanawiam się nad wybielaniem, aczkolwiek palę papierosy i nie wiem czy to ma sens... Buziaczki :)

Gość aaaammmmuusaraaa
ja mam brata stomatologa wiec cena mi nie straszna :-) Mówil mi ze kosztuje to 500zł i efekt jest lepszy niz preparaty za 50zl w kosmetycznym lub w aptece bo efekt jest jednolity. Ostatnio mi tylko odkamienial i jakimis pastami nablyszczał ale chce sobie wybielic aby miec takie białe perełki jak z reklamy teraz jak sie usmiecham pomimo ze nie mam kamienia i tak sie zasłaniam ręką ;/

mnie pomaga tak żel Biała Perła. Mozna kupic w aptekach lub na Allegro. Używałam ją jakieś 1,5 roku temu a teraz kupiłam ponownie i efekty sa bardzo fajne:) Wiadomo, ze nie jest to jakaś maksymalna śnieżna biel jak w Hollywood (bo oni mają koronki), ale i tak jest bardzo ładnie.

Gość Seemi
spróbujcie cytryny , na pewno nie beda snieżno białe ,ale troszke rozjaśnione Wyczytałam to w jakims babskim poradniku Sama stosuje od niedawna , ale efekty sa widoczne

Gość sama...
wybielanie zebow to zamkniete kolo, wybilelajac scierasz szkliwo, a scierajac szkoliwo narazasz zeby na wieksze i szybsze ich zolkniecie bo nie maja warstwy zabezpieczajacej. Sama sie i tym przekionalam wybielam zeby od 8 lat pastami i innymi specyfikami, zeby sa coraz zoltsze i coraz trudniej je wybielic, oprocz tego problemy z próchnica.