Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jemioła zielona

czy to taki typ po prostu? bo juz doprawdy nie wiem.

Polecane posty

Gość jemioła zielona

moj facet nie z tych, co pisza po 50 smsow dziennie, nie z tych co z zachwytem w oczach zjedza najbardziej nawet przesolona zupe, nie z tych, ktorzy po najmietnej nocy maja jeszcze ochote na rozmowe czy przytulanki. czesciej niz 'sloneczko' slysze:'podstepna zmijo!' (w zartach,w zartach), zamiast"jak milo,ze zrobilas obiad" - "kiedy deser?' (do skonsumowania w sypialni,dodam). Czesto sie zdarza,ze nie mowi o planowanych wyjsciach,np z kumplami no i to ze spedza popoludnie uczac sie w towarzystwie kolezanek, tez nie stanowi wiekszego problemu. No i nie wiem! Czuje sie rozdarta! Bo z jednej strony - wiem ze sie chlopak zakochal,no trudno nie zauwazyc, ale z drugiej, kiedy czytam te wielkie dylematy kobietek na kafeterii typu:'czemu nie odpisal???' to mi sie jakos dziwnie robi, bo moj zazwyczaj nie odpisuje. Czy ten typ tak ma po prostu? Niezalezny jest i malo romantyczny niekiedy? Miala ktoras z was podobne dylematy? Jak sie z takim zyje?

Gość na chyja trafiłas
poprostu. a juz najbardziej niepokoiło by mnie to uczenie sie z kolozankami ... wiesz... moze istnieje taki typ ale jest to w takim razie wyjątkowo pasudny typ.... ale nie martw sie sa gorsi... np mój.... :o:o:o