Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karotka333

Na dwa baty???

Polecane posty

Gość Karotka333

Mój chłopak zapytał sie mnie ostatnio czy bym chciala sprobowac secu na dwa baty bo n by chcial bo ogladal jakies filmy i wie ze by go to podniecalo. Siara bylo zapytac co to znaczy bo by sie pewnie zlewal ze nie wiem takich rzeczy ale ja wolalam tutaj anonimowo sie upewnic. Bo z tego co mi sie kojarzy to chyba on mowił o sado-maczo zeby sie batami bić i takimi podobnymi co wygladają jak witki. Ja nie lubie takiego brutalnego seksu chociaż nie wiem bo nigdy nie probowalam. Powiedzcie wiec kobietki czy to boli jak chlopak bije takim batem albo jak dwoma. Dzienkx :P

Gość kilimangaroo
no to cudowne uczucie, wiesz te smagnięcia powodują rozkosz trudną do opisania, już ci zazdroszczę, aczkolwiek musisz wiedzieć że to pewna forma dewaicjii

Powiedz mu KONIECZNIE, że wolisz na jeden bat! No wiesz - na dwa to może za bardzo boleć... :O

Gość Tomasz_22
Twój chłopak miał na mysli co innego, napewno nie bicie. On chce to zrobiz w trójkacie tzn Ty on i jeszcze jakis kolega. moziwe jest tez to ze chca Ci włazyc 2 penisy naraz oczywiscie karzdy w inna dziurke... pozdrawiam... moze byc fajnie...:)

Gość Karotka333
O nie nie to chyba jakaś prowokacja. Jak to dwa penisy włożyć? Chyba jesteś nienormalny musisz się leczyć. Mój chłopak mnie kocha i na pewno by takiego czegos nigdy nie chcial. A z wami jest chyba jednak coś nie tak bo ja jakoś nigdy nie slyszlalam o czymś takim i nie wiem czy w ogóle ktoś tak robi. Chyba tylko takie zboczeńce jak wy.

Tomaszu!!! Jak mogłeś!!! Nie wyczułeś, że to dziecko pisało??! :P

Gość amatorka rozporka
tez mis ie tak coś wydaje że chodziło mu o trójkącik.Chyba jednak nie do konca znasz swijego faceta.

Gość kosik
słoneczko, bez wątpienia na dwa baty oznacza dwa penisy. jeden w cipce drugi w dupce. może on sam nie wie co miał na myśli, ale oznacza to właśnie to.

Gość teterete
Ale Twój chłopak musi mieć 2 penisy...czy Twój chłopak też ma 2?

Karotka - Tomasz niestety ma rację, dlatego pisałam, żebyś KONIECZNIE powiedziała, że na jeden!

Gość Karotka333
Czy wy piszecie powaznie to czy sie nabijacie ze mnie? Jak mozna włożyc dziewczynie.... nawet tego nie napisze. Wy chyba naprawde jestescie zboczeni do końca ze takie rzeczy wypisujecie. Ja wiem ze to forum erotyczne ale ludzie bez przesady nie piszcie bzdur bo takich rzeczy to nawet sie nie da zrobic jak piszecie (chyba)

Ludzie tak się bawią! To prawda. Poproś jednak chłopca o wyjaśnienie...

Gość Tomasz_22
Hanusia maszracje to jest dziecko przepraszam ze uraziłem ale taka jest prawda. Karotka333 zadałas pytaniei została podana odpowiedz wiec nie miej pretesji i ne wyzywaj nikogo. Wypytaj chłopaka... Takie jest życie... Ps. ile masz lat??

Gość Karotka333
Co to za roznica ile mam lat? A mam 17,5. Nie wiem czy wam wierzyć bo chyba sie ktos tu ze mnie nabija.Ja wiem ze moj chlopak by tak nigdy nie powiedzial to znaczy ze nigdy by mu o to nie chodzilo bo to by oznaczalo ze mnie nie kocha skoro mu na takich rzeczach jedynie zalezy.

Tomaszu - a może to ilepiej, że będzie wiedziała... Przynajmniej nie da się zaskoczyć ... :(

Gość Tomasz_22
hehe tylko zeby na siłe jej nie wzieli...

Gość Karotka333
bardzo śmieszne :(

Gość Tomasz_22
albo sie zaskoczy ze ma takiego chłopaka co chciał jej to zrobic...

Gość Tomasz_22
przepraszam za ta wypowiedz w czesniej tzn 2 wypowiedzi wczesniej. a faceci tacy sa ze lubia DUUUZO wrazen i co raz to nowych...

Karotka - może Twój chłopak też niedokładnie zna sens tego określenia, dlatego właśnie wszyscy nalegamy, żebyś spytała, co miał na myśli. Naprawdę życzymy Ci dobrze i nie chcemy, by Cię skrzywdzono. Pozdrawiam.

Gość Tomasz_22
Dokładam sie całym serduchem do kolezanki Hanusi :)

Karotka - wystraszyłam się. Dziewczyno - naprawdę uważaj! Nie daj się skrzywdzić!!!

Gość Marola
bozszzz co to się porobiło...

Gość Karotka333
No nie wiem. On powiedzial ze na 18-tke mi zrobi niespodzianke z tym związaną ale nie chcial mi nic powiedziec. Powiedzial tylko ze gdzies pojedziemy w gory zeby tylko byc z dala od innych ludzi. No i nie mowil jakos o jakims koledze chociaz dzwonil wczoraj do kogos i nie chcial zebym sluchala przez telefon co mowi. :(

Gość Tomasz_22
a on ile ma lat?? to jest istotne bo jak starszy to...

Gość Karotka333
Jest troche starszy. Ma 26 lat. Jaka to różnica. Zawsze mnie kochal mocno.

Gość Tomasz_22
ja nie wiem co pisac juz... ja nie chcesz tego robic to uwazaj na niego. Powodzenia

Gość kilimangarooo
musisz się na to zgodzić , po prostu nie masz innego wyjścia. Tak już jest że musisz mu dać ten dowód miłości. Jeśli tego nie zrobisz on Cię zostawi. A tego byś pewnei nie chciała. Zaciśniesz mocno zęby i jazda.!!!