Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janko grajko

Jak sprawić by kobieta miałą oparcie w mężczyznie.

Polecane posty

Gość Janko grajko

Czego kobiety oczekują jesli chodzi o wsparcie męzczyzny. Jak sprawić zeby czuły oparcie i czuły się przy mężczyznie bezpiecznymi.

Gość oka mgnienie
słuchać, rozmawiać, nie ignorować nawet najmniejszych problemów i przytulać

Gość Majka456
tak... sluchac, sluchac, sluchac... nie mam tu na mysli tzw. paplaniny, bo czasami to faktycznie meczace, ale nauczyc czytac sie miedzy wierszami, przynajmniej czasami, troszeczke domyslic sie czasami, co w danej sytuacji moze czuc kobieta i zareagowac odpowiednio wiem, ze to trudne, bo facetom trzeba wszystko mowic wprost, tak najlepiej, taka macie konstrukcje; inna niz nasza czasami jednak nie domyslacie sie taj oczywistych rzeczy, co powinno wynikac chocby z tego, ze juz znacie swoje kobiety, mniej lub wiecej, ale wiecie, co np moze sprawic jej przykrosc, a co przyjemnosc i jakie ma poglady na rozne sprawy pewnie, ze ciezko byc wrozka i wszystkeigo sie domyslac, bo moznaby zwariowac mysle, ze gdyby mezczyzni byli w stanie domyslic sie przynajmniej co drugi raz, jak w danej sytuacji sie zachowac, jak wesprzec kobiete, to juz byloby super z drugiej strony kobiety powinny czesciej mowic o swoich potrzebach, to wiele ulatwiloby mezczyznom ale sa sytuacje, kiedy facet bezwzglednie powinien zachowac sie jak facet i otoczyc swa kobitke silnym ramieniem bez jej ustawicznego dopominania sie wsparcia przytulac, przytulac, przytulac - nic nie dziala lepiej na kobiety w kazdej sytuacji!!! i wtedy nie trzeba nawet nic mowic, slowa sa zbedne; a uczucue szczescia malijace sie w jej oczach - bezcenne:) mi osobiscie bardzo imponuje u facetow zaradnosc - szeroko pojeta i w roznych sprawach. taka umiejetnosc poradzenia sobie niemal ze wszystkim i znalezienia wyjscia z sytuacji bez wyjscia. a gdybym miala wymienic faceta z ktorym czulabym sie bezpiecznie? : uczciwy(w stosunku do mnie i do innych, tu rowniez mysle wierny), czuly, opiekunczy, zaradny,z poczuciem humoru, wrazliwy i dbajacy o siebie. to sie rozpisalam...:)

Gość llv44
a jak sprawic by męzczyzna miał oparcie w kobiecie?

Gość llv44
co takiego?

To kobieta ma mieć wsparcie w mężczyźnie. Jeśli chodzi w odwrotną stronę, to pewnie to się trochę inaczej zwie.

Gość Majka456
:) to moze jeszcze raz ja : tak jw. dodalabym jeszcze tylko - fajny seksik:) , od czasu do czasu dobry obiadek:) byc atrakcyjna - nie tylko dla niego i co chyba najwazniejsze - nie byc druga mamusia, naopiekuncza i ciagle kontrolujaca; swoboda dla obu stron, oczywiscie wszystko w granicach zdrowego rozsadku... teraz krotko bylo... aaaaaaaaaaaa i jeszcze!!! nie przeszkadzac w trakcie ogladania meczu!!! to tak a propos ostatnich i przyszlych wydarzen pozdrawiam

Gość llv44
dlaczego to kobieta powinna miec wsparcie w męzczyznie a nie mezczyzna w kobiecie? Jestesmy przeciez takimi samymi ludxmi..