Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka87

sex z małą kobietą....???

Polecane posty

Gość malutka87

to pytanie kieruje głównie do mężczyzn? co sądzą o małych, czy może lepiej zabrzmi 'drobnych' dziwczynach w łóżku? :)

Gość malutka87
hmmm....mnie podobaja sie mężczyźni sporo wyżsi ode mnie i jak juz fantazjuje to tylko o takich dryblasach. chciałam pozać ich zdanie na temat małych kobiet. mam 157cm wzrostu i waże 43kilosy. jestem tzw. 'drobnej kości' pS: dla ciekawskich moge dopisac jeszcze wymiary...hehehe.....:P

Gość pytanie za pytanie
ja mam 190cm i bardzo podobaja mi sie niskie i drobne kobietki :P

Gość malutak87
no przecież napisałam ze lubię dryblasów....:P ja zastanawiam sie jeszcze gdzie jest ta granica, że duza różnica wzrostu [bo głównie o wzrost chodzi] jest fajna, a kiedy zaczyna być kłopotliwa....:O

Gość mirabelka-pestka
malutak...klopoty sie zaczna jak cie taki zapłodni...:P mam znajomych on 195 ona 155 3 zagrozone ciąże wszystkie konczące sie cesarką...i zakaz kolejnych ciąż..bo jest zagrozenie zycia..

Gość malutak87
z ciążą to jest już sprawa fizycznosci kobiety, a nie mężczyzny. ja jestem bardzo drobna, ale ponoć mam wyjatkowo dużą macicę, nawet ginekolog który mnie kiedyś badal był zaskoczony, bo jak stwierdził "spodziewał się małej maciczki". dał do zrozumienia, ze nic tylko robić...a ja sobie dziewicą jeszcze jestem tak w ogóle...:P

Gość mirabelka-pestka
hehe malutak z tą macicą to mnie zagiełas...:P

Gość mirabelko to że kobieta jest
niska i szcupła, nie znaczy,że będzie miala problem z donoszeniem ciąży!!!!!!!!! Co za głupota! :o

Gość malutak87
taką mam i nic na to nie poradzę. jeszcze ma podobno jakąś grubą ściankę i w ogóle super warunki.......:O :O :O oczywiście dzięki emu jestem też odpowiednio szersza w biodrach :O z czego nie moge spaść. teraz juz wiem czemu......😭

Gość asasasasa
coś w tym musi być, bo sam mam 195 cm wzrostu a podobają mi sie tylko niskie dziewczyny (160-165cm) :D

Gość malutak87 = malutka87
:O

:) Ja też lubię dużych mężczyzn , zresztą ode mnie to chyba każdy jest wyższy i jest wysoki w moich oczach ( mam 160 cm ) i też jstem drobniutka. To bardzo miłe uczucie schować swą małą dłoń w jego dużej dłoni , czuć swa słabość a jego siłę.... dobrze jest czuć się przy nim bezbronną , słabą kobietką .... taką malutką i tylko dla niego . Oczywiście z facetem powyżej 190 bym sie ni związała.... to juz dla mnie za duża różnica . Buziaki :)

Gość malutka anulka
ja mam 158 cm - mam 18 lat - niziutka jestem bardzio :) ale chlopacy mnie uwielbiaja bo mowią co male to piekne :):):) moj facet ma 186 cm i czuje się przy nim taka bezpieczna , wogle jest siii:)

hmmmm.....dobry temat.... ja tez jestem niska i bardzo szczupła..po prostu mała... mam 158cm wzrostu i ważę około 40kg, mam tez małe piersi i średni tyłek [85 cm w najszerszym miejscu w biodrach dokładnie]. zawsze miałam kompleks na punkcie tego, ze jestem mniejsza od rówieśników. do tego głupia, bo blondynka. nie wiem czy kiedykolwiek to stanowiło powód dla którego mężczyźni mnie unikaja jak ognia. ja sama zawsze mam takie dziwne wrażenie jak staję obok takiego wysokiego kolesia....zastanawiam się zawsze co on wtedy myśli jak tak spojrzy na mnie w dół.... z drugiej strony mam dokładnie tak, jak \'mała blondyneczka\' chciałabym sie schowac w ramionach tkiego dryblasa....tyle że ja moge sobie o tym tylko pomarzyć...

Gość dajcie spokój
takiej małej chłopak wysoki może jedynie piwo na głowie postawić:D...paranoja jeżeli chodzi o sex,czy nawet głupi taniec..o głowę wyższy to jeszcze ale o 3to już tragedia

Gość dajcie spokój
chyba,że lubicie w tańcu w pasie trzymać kolesia..to wcale nie złośliwość z mojej strony miałam takiego dryblasa..ale męka

Gość chiara ch
mam 157 cm, mój facet 192 i nie narzekamy ani w sexie ani w tańcu, wręcz przeciwnie. Sex jest super i nigdy nie mieliśmy żadnych problemów w "dopasowaniu się". Pozdrowionka dla wszystkich kruszynek :)